Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

26

• rocket

23

• KENTA

14

• Alacer

13

Top użytkownicy w tym temacie

ok, już zasysam brameczki i konkurs jedenastek :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

ja tam od razu wiedziałem że Kebaby wygrają (szósty zmysł :D ). Dziś Holandia przełamie nie moc drużyn z pierwszych miejsc, a Hiszpania myślę ogra Włochów w dogrywce/bądź karnch. :)

10136801454e08b07ab2e86.jpg

Obstawiam mecze:

Holandia 3:1 Rosja

Hiszpania 0:1 Włochy

połfinał

Niemcy 1:2 Turcja

Holandia 1:0 Włochy

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

• Urządzenie:  Windows

Obawiam sie tylko czy Holendrzy, ktorzy wyrosli na kandydata do zlota - nie wystrzalaja sie, (...)

Holandia vs Rosja: 1-3 i tyle :P

teraz czekakm az Wlosi pojada Hiszpanów i bedzie po staremu bo Niemcy raczej Turków nie przepuszcza.

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

No i się Holandia doczekała pierwszej porażki na Euro 2008. Nie wiem co się dzieje z Rosją grają tak wspaniałą piłkę, że to się w głowie nie mieści. Od początku meczu Rosjanie pokazali, że chcą wygrać i zrealizowali swój plan. Natomiast Holendrzy dobrze, że odpadli ponieważ z taką grą i tak daleko by nie zaszli . W 55 minucie Rosjanie strzelają po raz pierwszy do Bramki Van den Sara. Gdy strzelili tę bramkę dalej atakowali nie poddawali się chcieli zapewnić sobie zwycięstwo i strzelić jeszcze jedną bramkę. 83 minuta Ruud van Nisterlooy strzelił z klasycznego szczupaka. Natomiast w dogrywce zasłużenie wgrała Rosja bo aż strzeliła 2-ie bramki :lol:

http://www.meczyki.pl/readarticle.php?article_id=25604 skrót bramek

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

Rosja od fatalnego początku, gra coraz lepszą piłkę, w wczorajszym meczu nie poznałem Holandii, grała bezbarwnie, bez pomysłu na mecz.

Myślę, że dzisiaj z minimalną różnicą bramek wygra Hiszpania.

5546442554918299d934f8.jpg

Moim zdaniem ten mecz był średniej klasy, spodziewałem się bardzo wielu groźnych akcji, a tutaj było tylko pare strzałów na bramkę. I żadna z tych akcji nie mogła wpaść do bramki.

Widać było, że to Hiszpanowie bardziej się starali i chcieli odnieść sukces. W konkursie jedenastek Hiszpanie pokonali Włochów, 4:2 najpierw do bramki trafili Hiszpanie i prowadzili 1:0 potem po strzale Grosso było 1:1. Hiszpanowie za drugim razem też się nie pomylili 2:1

jednak strzał De rossiego wybronił Casillas i było 2:1, Senna strzelający 3 karnego także strzelił 3:1.

pryz następnym strzale Włochów był wynik 3:2. Hiszpan pomylił sie strzelając karnego i dalej było 3:2. Jednak strzał Di Natale wybronił Casillas 3:2. I Fabrages finał ostatnim dal awans Hiszapnom. Do półfinału.

http://www.meczyki.pl/readarticle.php?article_id=25610 konkurs jedenastek

moim zdaniem mecz był ciekawy. W dogrywce trochę się działo ale Karne przegrali Włosi dlaczego?

Ponieważ błąd zrobił trener wybierając Di Natale który nienawidzony przez Hiszpańskich kibiców (wtedy co on się położył kontra ale ten leżał a nic Mu nie było i Hiszpan kopnął na aut) nie wytrzymał ciśnienia. Ogólnie myślę że Hiszpanie wygrali zasłużenie.

Tak jak AiB, spodziewałem się wczoraj walki i większego zaangażowania u obu drużyn przez 90 minut, a tu dopiero w dogrywce i włosi i hiszpanie zaczeli grać w prawdziwą piłkę. Jak najbardziej chciałem by wygrała hiszpania, bo po wazie grupowej postawiłem na finał Niemcy-Hiszpania.

5546442554918299d934f8.jpg

Tylko ten włoch taki aktor czy inni też??

Wygrali zasłużenie...w ogóle mecz nudny :twisted:

Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]

Byłem za Hiszpanami i to się sprawdziło. Włosi ledwo awansowali do ćwierćfinału, a Hiszpanie pewnie. Mecz był bardzo nudny i bardzo senny. Dogrywka była o wiele ciekawsza od 90 minut meczu. karne to loteria ale nie rozumiem po co Di Natale sstrzelał karnego. Jeżeli jest wiadome, że go wygwiżdżą to po co on strzela karnego. On nie umie grać pod taką dużą presją. Między innymi przez to Włosi przegrali. Ale mecz mogli wygrać w całym spotkaniu, a nie liczyć od początku na karne. Dobrze powiedział jeden ekspert w studio polsatu - mogli póścić hymny i od razu przejść do karnych, mniej by się zmęczyli...

Ja tylko chciałem powiedzieć że wszystkie zespoły (oprócz Hiszpanii) które były pewne awansu w grupie i wystawiły rezerwowy skład w pierwszym meczu odpadły tylko Hiszpania sie ledwo obroniła z naprawdę słabo grającymi Włochami . Nie chce prorokować ale Niemcy pewnie znajdą sie w finale :x choć Turcy mogą sprawić niespodziankę :smile: . Rosja Hiszpania to będzie ciekawe widowisko stawiam na Rosjan choć będę kibicował Hiszpanom ale wydaje mi sie że przez jeden mecz odpoczynku (chodzi mi o ten grupowy gdzie zagrał 2 skład ) zostali wybici z rytmu i z coraz lepiej grającą Rosją mogą sobie nie poradzić :cry: .Mistrzostwo Europy może zdobyć każdy oby tylko nie :twisted:
RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

• Urządzenie:  Windows

Niemcy - Turcja: Stawiam na Niemców. Turcy sa zywiolowi i wogole grają fenomenalnie podczas tego turnieju. Podoba mi sie ich hart ducha i niesamowite szczescie, ktoremu pomagaja jak moga. Nie Chorwacja ( w prognozach), ale Turcja zasluzyla na miano Czarnego Konia.

Hiszpania - Rosja: Rosjanie zaczeli slabo, zenująco slabo te mistrzostwa - wlasnie z HIszpanią. Zastanawiam sie, a nawet obawiam, czy nie bedzie mialo to znaczenia w odniesieniu do morale zawodników. Tutaj juz chyba wiecej bedzie zalezec od tego jak z Rosjanami postąpi Guus Hiddink, niz od tego jakie oni maja umiejetnosci. Bo "skilla" Rosyjskiej Sbornej widac bylo w meczu z Holandią. Byl;il niesamowici i od tamtego meczu szczerze im zycze zwyciestwa w turnieju. Fakt wyeliminowania "Oranjes" czyni z nich rowniez Czarnego Konia i mysle ze wlasnie polfinaly dadza odpowiedz, na pytanie ktora z najbardziej niedocenianych druzyn najmocniej namieszala :)...

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

ja tylko informuje że Turcja będzie mieć do tego meczu 14 zawodników!!! możliwe że 3 Bramkarz zagra w obronie bądź w ataku za Nihata! Nie żartuje tak jest na wp, ale ja wierze w Turcję i tak.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 046 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Jak dla mnie Perez to trochę nowa AJ Lee mała ładna dobra w ringu po heel turnie rozwinęła się na mikrofonie. Total package. Powinna z buta wejść do MR mogłaby nawet zgarnąć od razu pas jak kiedyś Paige. Za dużo dobrych lasek w NXT. Robią tam dobre programy siedzą nie które po 3 lata a potem po awansie brak pomysłów bo wszystko już przerobione w NXT. Jesteś dobry awans a nie pas kilkukrotnie.
    • Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
  • Dodaj nową pozycję...