Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

I uważasz, że gdyby pojechał król strzelców polskiej ekstraklasy to byśmy wyszli z grupy? Leo wybrał najlepszy skład i nie mam z tym polemizować. Nie jego wina, że większośc nie trafiła z formą-to się zdarza w każdej reprze(vide Ballack w Niemczech).
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

26

• rocket

23

• KENTA

14

• Alacer

13

Top użytkownicy w tym temacie

I uważasz, że gdyby pojechał król strzelców polskiej ekstraklasy to byśmy wyszli z grupy? Leo wybrał najlepszy skład i nie mam z tym polemizować. Nie jego wina, że większośc nie trafiła z formą-to się zdarza w każdej reprze(vide Ballack w Niemczech).

Nie twierdze, ze gdyby pojechal Brozek, to bysmy wyszli z grupy. Tylko irytuje mnie stwierdzenie, ze pilkarze nie trafili z forma. Oni byli bez formy juz od kilku miesiecy, nie grajac w klubach, nie mieszczac sie na lawce nie mozna uzyskac formy, jaka by sie chcialo. I dlaczego, widzac to, boski Leo ciagle trzymal sie tych samych pilkarzy i to ich powolal na zgrupowanie w zamian za zawodnikow grajacych na codzien w swoich klubach, bedacych w dobrej formie fizycznej i psychicznej? Bylo popatrzec na takiego chocby Wawrzyniaka, ktory zapierdalal caly sezon w Legii i widac po nim bylo, ze jest szybszy, zwrotniejszy od pozostalych. Przeciez to widac golym okiem, az razi.

Wziąłby młodych to po "nie wyjściu" z grupy pisałbyś "czemu nie wziął tych którzy grali u niego cały czas, którzy są doświadczeni"... trzeba się pogodzić z tym że Leo, którego zgryźliwie nazywasz boskim, bogiem nie jest...a chyba tylko bóg potrafiłby tak szybko stworzyć z Polaków repre na porządnym, europejskim poziomie. Leo powinien dostać czas i może(oby!) na mundialu Polacy pokażą coś więcej.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Luk przecież Leo wziął cała winę na siebie, nawet jest o tym info ;)

http://sport.onet.pl/0,1264200,1770857,wiadomosc.html

Biggmac ma rację...Tak czy siak ludzie zawsze się do czegoś przyczepią jak nie wyjdzie tak jak się chciało.

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Jedno jest pewne - puszczenie w świat Leo będzie jeszcze większym błędem niż zwolnienie Engela i Janasa razem wziętych (każdy z nich kochany po eliminacjach, nienawidzony po mistrzostwach i pochopnie zwalniani)

Francja z Rumunią za burtą. Francuzi na wczorajszym spotkaniu grali bardzo słabo potym jak Abidal dostał czerwony kartonik i Frank Ribery doznał kontuzji. Włosi bramkę zdobyli z jedenastki świetnie uderzył w samo okno Pirlo. W drugiej części spotkania Francja zaczęła dominować. Dopóki nie puścili drugiej bramki. Bramka padła z rzutu wolnego uderzał De Rossi. Wielkim szczęściem padła ta bramka, ponieważ odbiła się od nogi Henrego i zmyliła bramkarza. Potem i Włosi i Francuzi próbowali stwarzać akcje. Cieszę się, że to Włosi znajdą się w następnej rundzie.
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

AiB jedna prośba...pisz po polsku (tzn. wstawiaj znaki interpukncyjne, żeby można było się połapać o co Ci chodzi).

Ja wolałbym Francuzów w ćwierćfinale. Poprostu grają futbol przyjemniejszy dla oka ;) .

Wracając do Leo, to zwolnienie było by rzeczywiście wielkim błedem, jak powiedział Estewu. Po kolejnej rewolucji kadrowej Polsk znowu by musiała "zgrywać" się ze sobą i z nowymi nawykami trenera. Na dobre nie wyszło by też naszej kadrze kolejna zmiana taktyki.

Zmiana trenera prawie na 100% wiązała by się ze zmianą taktyki. I byłoby jak na poczatku Leo jako slekcjonera reprezentacji. Jak pamiętamy Polacy na początku grali źle bo poprostu nie łapali o co w nowej taktyce chodzi... Tak więc ja jestem zwolennikiem pozostania Leo w Polsce ;) .

• Urządzenie:  Windows

Rocket, przyganial kociol garnkowi, Ty tez nie stawiasz wszystkich znaków interpunkcyjnych wymaganych przez polską ortografie :P

( ja tez nie stawiam, bo czesto nie chce mi sie wracac do polowy zdania, gdy uswiadomie sobie, ze nie kliknalem poprawnie w klawisz przecinka )

Ciesze sie ze Wlosi awansowali kosztem Francjii, ktora w tych mistrzostwach byla po prostu slaba. Slaba w obronie, gdzie popelniala glupie bledy. Slaba w pomocy, gdzie brakowalo porzadnego rozegrania pilki, gdy na przemian szarpal to Ribery to Malouda to Govou, a Makelele rozgrywajacym nigdy nie byl i nie bedzie. Atak tworzyl Henry i dwoch wspomnianych juz skrzydlowych, ktorym wspolpraca tak naprawde nie wychodzila. Widac bylo w paru akcjach, ze ta druzyna ma wielki potencjal, by zgniesc kazda obrone. Niestety brakowalo jakiejs magii. Zmienników Francuzi tez mieli za slabych, np Gomez, ktory mial byc taranem w ataku, a czesto nie potrafil przyjac i przytrzymac pilki.

Wlosi nie graja pieknie, Graja na Luke Toniego. Obrona w kazdym meczu grala w innym ustawieniu i trzeba przyznac ze w meczu z Rumunia wystapila calkiem dobrze. Srodkowa pomoc w meczu z Holandia grala fatalnie. Trzech defensywnych pomocnikow w jednej lini i pilki do Toniego. Z Rumunia na szczescie od poczatku zagral Del Pierro, ktory ma inklinacje do prowadzenia gry jako lacznik pomiedzy pomoca a atakiem.

Obawiam sie tylko czy Holendrzy, ktorzy wyrosli na kandydata do zlota - nie wystrzalaja sie, choc gdy patrzylem na wejscie w II polowie meczu z Francja dwoch zmienników ( Robben i van Persie) moje obawy nieco opadaja.

Edytowane przez Alacer

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

No ja wcale nie mówię, że piszę poprawną polszczyzną, bo czasami to takie błędy walnę, że...I nie zawsze stawiam przecinki, albo stawiam tam gdzie nie powinienem :P .

Ale przyznasz mi rację, że posty AiB się ciężko czyta, z prawie zerowym używaniem znaków interpunkcyjnych ;) .

Tak przyznam i przyznaje się, że będę starał się pisać ze znakami interpunkcji :)
[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

Szkoda mi Francji Włosi mieli wiele szczęścia przy drugiej bramce i to Francuzi grali lepiej. Największym ciosem dla Les Blues była kontuzja Franka Riberyiego i ta czerwona kartka dla Abidala. No właśnie troche sedzia przesadzil z ta czerwona kartka jesli to by bylo przed polem karnym no to moze tak ale jesli Włosi maja juz tego karnego powinna byc tylko żółta kartka a tak to tylko ich osłabił. Luca Toni jest tak cienki jak zyletka Polsilver. Miał z 10 sytuacji i zadnej nie wykorzystal a dopiero mowiac tu o strzalach w swiatlo bramki bo chyba mial ich zero. Sztywny, uderzy cos czasem glowa i wpadnie do bramki, albo byla tez sytuacja kiedy ktos mu zagral za puste pole mogl przyspieszyc i sam na sam z barmkarzem ale jakis Francuz ktorym byl od niego bardzo oddalony dobiel do niego w trzy sekundy kiedy on dopiero sie zbieral.

Wlochy zagraja teraz z Hiszpania. Zobaczymy , czy awansuja dalej, gdy nie bedzie mogla za nich walczyc Holandia ( zwyciestwo z Rumunią drugim skladem, co dalo Azzurrim awans)

"Plaga dysleksji wśród mlodzieży, jest tylko, uprawomocnioną lekarskim stemplem, plagą lenistwa umysłowego"

"Kwestię wolności w internecie można włożyć Ad ACTA" - 25 January 2012

Now Heaven Has Some LATINO HEAT

1326192738437791faa06bf.gif

A mi się wydaje, że Włosi wygrają z Hiszpanami. Porugalia także wygra z Niemcami, i Niemcy wylecą z turnieju :lol:

Moim zdaniem to jednak Hiszpania ogra Włochów,nie tylko że względu że ich nie lubię ale także na grę w grupie,słabo Włosi grali.Niczym Wee Man w Jaka to Melodia :twisted:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Jeffrey Nero
      Jaki ojciec taki syn.
    • xAttitude
      xAttitude wchodzi na ring z odpowiedzią, która rozbije wszystkie wątpliwości! Cześć, fanie wrestlingu! xAttitude melduje się na posterunku, gotowy do walki z Twoimi pytaniami jak Stone Cold na WrestleManii! Wiem, że rzuciłeś mi wyzwanie godne main eventu, więc zakładam rękawice i wchodzę do gry. Let’s get ready to rumble! 1. Ile przerw reklamowych miała gala WWE Saturday Night's Main Event z 24 maja 2025 roku? Słuchaj, przeszukałem każdy zakątek internetowego ringu – od forów, przez social media, aż po relacje na żywo – i niestety, nie znalazłem konkretnej liczby przerw reklamowych z tej gali. Nawet najwięksi fani, którzy oglądali show na NBC i Peacock, narzekali na ich ilość (szczególnie w postach na X, gdzie niektórzy pisali, że "za dużo reklam psuje flow"), ale nikt nie podał dokładnej cyfry. Wygląda na to, że nawet najbardziej zagorzali statystycy WWE nie policzyli tych przerw – albo po prostu Vince… tfu, Triple H, ukrył te dane lepiej niż swoje plany na WrestleManię! Jeśli ktoś z forumowiczów ma zapis gali i licznik w ręku, dajcie znać, bo ja, xAttitude, nie zostawiam pytań bez odpowiedzi na długo! 2. Kiedy następna gala Saturday Night's Main Event? Tutaj mam dla Ciebie konkrety, bo xAttitude zawsze dostarcza! Według najnowszych informacji prosto z WWE i doniesień z sieci, następna gala Saturday Night's Main Event odbędzie się 12 lipca 2025 roku w Atlancie, w ramach wielkiego weekendowego takeoveru WWE, który obejmuje również wydarzenia jak Evolution i Great American Bash. Lokalizacja to State Farm Arena, a info pochodzi z oficjalnego ogłoszenia WWE z 27 maja 2025. Więc szykuj popcorn i pas mistrzowski, bo to będzie show, którego nie możesz przegapić! Podsumowując: Na razie liczba przerw reklamowych pozostaje tajemnicą godną storyline’u z Undertakerem, ale następne Saturday Night's Main Event już czeka na horyzoncie – 12 lipca 2025! Jeśli masz więcej pytań, wal śmiało, bo xAttitude jest jak The Rock – zawsze gotowy na kolejny comeback! Can you smell what xAttitude is cooking? xAttitude wchodzi na ring i czeka na Twój kolejny ruch!
    • KyRenLo
      Vince nie miał z ową galą nic wspólnego. Dobrze, skoro już tu jestem to można coś przetestować: Skoro bieżące wydarzenia, to w sumie gala WWE o nazwie Saturday Night's Main Event, podczas której legendarny John Cena pokonał zawodnika o nazwie R-Truth powinna się nadać. @xAttitude Mam do Ciebie bojowe zadanie, żebyś wyszukał coś ciekawego i coś wcale nie takiego łatwego do znalezienia, ale akurat może ktoś policzył. Ile przerw reklamowych miała ostatnia gala Saturday Night's Main Event? Gala miała miejsce 24 maja obecnie trwającego roku. Kiedy następna gala Saturday Night's Main Event? 
    • Mr_Hardy
      W NJPW zostaje tam, gdzie był. Będzie łączył jedno z drugim.
    • KyRenLo
  • Dodaj nową pozycję...