Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Euro 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tak, ale oprócz Buffona przed atakującym nikogo nie było, po za jakimś Włochem, który był jednak za linią, więc w tamtym momencie nie uczestniczył w grze.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.
  • Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• AiBqu

26

• rocket

23

• KENTA

14

• Alacer

13

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Czytam niektóre posty z dyskusji o Podolskim i łapię się za głowę...

Bo tak naprawdę chuj Wam do tego, używając języka większości wypowiadających się w sprawie, czy Podolski czuje się Niemcem, Polakiem, Grekiem, czy Kenijczykiem.

Wyjechał z rodziną w wieku 2 lat, 95 procent życia spędził w Niemczech, a jednak dobrze mówi po polsku, został wychowany w polskiej rodzinie, ale w innym kraju, który przyjął jako swój.

Na tej samej zasadzie mogę teraz napisać, że Jupiter to (miejsce na wulgaryzm), bo wysługuje się jebanym Irlandczykom, a to samo dotyczy kilkuset tysięcy Polaków na Wyspach.

I już nawet nie zahaczam tu o kwestię śląskiego pochodzenia Podolskiego, gdzie, nie generalizując, do kwestii patriotyzmu podchodzi się w różny sposób. Ale to skomplikowana sprawa na dłuższą dyskusję.

A teraz pytanie otwarte do forumowiczów. Za co nie lubicie Niemców? Za Bismarcka, germanizację i 123 lata zaborów, za '39, czy za mecz na wodzie we Frankfurcie albo irytujący akcent? Tak pytam, bo sam też nie przepadam... :)

What is the difference between Sheamus and the World War II? WW II is over ;)

13629172384628ee9bd26ff.jpg

Ja to przede wszystkim za to że śmieją się że polacy to takie cwaniaki i złodzieje(?), a sami szczycą się że są grzeczni i w ogóle tacy picusie. I za język-zweihundertneunundzwanzig co to ma być? Za to że nigdy z nimi nie wygraliśmy, za Ballacka. Za to że sąsiadami na zachodzie (nie wiem czemu mi to przeszkadza). Za to że niemki w telewizji czasami pokazują. A to początek długiej listy. Ogólnie nie lubie ich i już.

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Ja nie lubię Niemców tylko za ten mecz na wodzie w '74. Ekipa była wtedy na wysokim poziomie i zasługiwali na zwycięstwo w tym meczu. Jednak Niemcy chcieli nam uprzykrzyć grę i zostawili wodę zamiast przełożyć mecz.

Nie można obwiniać Niemców za wojnę. To byli ich przodkowie. To tak jak ja bym podszedł do kogoś i zabrał mu 100 zł za to, że twój dziadek narobił sobie takiego kredytu.

Nie lubię Niemców, bo kto do cholery lubi Niemców ;) ? Ich język strasznie mnie denerwuje (bo obniża mi średnią ocena z Dojczlandzkiego) i przede wszystkim za ich pogardę dla Polaków. No i trochę głupio się przyznać, ale nadal mnie ta wojna w oczy kole, tym bardziej że interesuje się historią z okresu IIWŚ.
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Urządzenie:  Android

Ja Niemcow nie lubie za to, ze czuja sie lepsi od nas i ciagle osmieszaja Polakow ze niby zlodzieje itd. a sami maja taka chlubna historie ze pozazdroscic np. Hitler.

11210267854ec833ae4df82.jpg

Ludzie nie piszcie takich pierdół, że nie lubicie Niemców, bo niegdy z nimi nie wygraliśmy albo za II wojnę światową...Pierwsze to można odnieść, że macie kompleksy ;) , a drugie to nie jest wina obecnie żyjących Niemców, za grzechy na II WŚ...i wielu wstydzi się za to, co robił Hitler w tamtych czasach (przekonałem się o tym na własne oczy na wycieczce w Niemczech).

Ale dobra to nie jest temat o Niemcach tylko o Euro :) .

Wczoraj niezły mecz zagrali Holendrzy. A co mnie cieszy to to, że Oranje zaczęli wreszcie grać jak na ich drużyne przystało. Wkońcu mają silny personalnie skład. Może wreszcie odniosą jakiś sukces.

Podobnie jak z Oranje jest z Hiszpanami...Zawsze mają silny skład, zawsze są wśród faworytów...Może nareszcie zaczną grać na takim poziomie, na jaki ich stać, a stać ich z pewnością na bardzo wiele. :)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Mecz Holandia - Włochy póki co był najlepszym na mistrzostwach... Ale to dopiero początek. Co do spalonego to ja uwazam, ze jednak byl. Zawodnik będąc za boiskiem nie bierze udziału w grze, więc uwazam, ze spalony byl.

Mecz Holandia - Włochy póki co był najlepszym na mistrzostwach... Ale to dopiero początek. Co do spalonego to ja uwazam, ze jednak byl. Zawodnik będąc za boiskiem nie bierze udziału w grze, więc uwazam, ze spalony byl.

nie_tak_tak_nie, tylko, że zawodnik, który leżał za linią końcową był brany pod uwagę w tym kontekście...Zresztą co ja bede tlumaczył ;) Lepiej sytuacje przedstawi to:

Decyzja szwedzkiego arbitra Petera Froejdfeldta była "prawidłowa w stu procentach, bez żadnych wątpliwości" - powiedział austriacki ekspert agencji APA. Ten punkt widzenia podzielili inni doświadczeni sędziowie, eksperci niemieckiej sieci telewizyjnej ARD.
Kapl wyjaśnił, że punkt 11.4.1. przepisów sędziowskich stanowi, że "gracz drużyny przeciwnej nie jest na pozycji spalonej jeśli jeden z dwóch ostatnich obrońców znajduje się poza polem gry" jak było w przypadku Panucciego.

1480916194a0b1a85edad5.jpg

dokładnie, gdyby było inaczej to zawsze np. po rzutach rożnych ostatni obrońcy uciekali by za boisko :)

G4G.pl

Najlepsze Serwery CS Steam, Battlefield Bad Company 2, Call of Duty, Medal of Honor, Minecraft i wiele, wiele innych !!!

Zapraszam!

Przed chwilą zakończył się mecz Hiszpania vs Rosja wynikiem (dam w spoiler na wszelki wypadek)

4:1 dla Hiszpanów

Świetna dyspozycja Villi świetna gra całej drużyny hiszpańskiej i to już nie jest drużyna która będzie kończyła swój udział tylko w pierwszym etapie w fazie pucharowej myślę ze na polfinal ich stac (moze na final?) Rosja wogole bez blasku jednyie ta honorowa calkiem ladna a defensywa bardzo slaba

• Reputacja:   1

Co do Podolskiego - Ja na Jego miejscu postąpił bym tak samo. Gdy zgłaszał się do PZPN olali go, przypomnieli sobie o Nim dopiero gdy zaczął regularnie trafiać w swoim zespole, w tym czasie już miał propozycje od rep. Niemiec... Tych samych Niemiec w których rozwinęła sie jego kariera, tych Niemiec w których mieszkał od wielu, wielu lat... Wybór oczywisty...

Skoro powróciliśmy do Podolskiego, to ja na jego miejscu zgłosiłbym się do Niemieckiego ZPN'u i powiedział, że nigdy nie zagram przeciwko Polsce. Siedziałbym na ławce ale bym nie wszedł, bo mój honor na to nie pozwala. I by było dobrze...

[ Dodano: 2008-06-11, 16:12 ]

A, i czy mógłbym prosić o bramki z meczu Grecja - Szwecja? Tylko nie na rapida prosze...

allgoals.pl masz tam bramki z meczy Euro 2008 :) ]

PS:trzeba się zalogować :cry:

[ Dodano: 2008-06-13, 08:02 ]

Można powiedzieć, że Polska z burtą wszystko przez sędzie, który nie zasłużenie podyktował 11m{karny} w ostatniej minucie Vasic bez problemu strzelił wielkiemu Borucowi, któy czynił cuda na tym meczu. Teraz musimy wygrać z Chorwatami, ale będzie ciężko, ponieważ Chorwacja pokonała Niemców. Wygramy z Chorwacją będziemy mieli 4pkt najlepiej by było gdy by Austria wygrała z Niemcami 1:0 a my z Chorwacją 2:0 wtedy byśmy przeszli do ćwierćfinału. Jeżeli przegramy z Chorwacją jedziemy do domu. Jeżeli Niemcy wygrają z Austrią także jedziemy do domu :cry: Austria vs Niemcy też mógłby być remis 1:1 ale wtedy byłoby trudniej nam.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

Holandia niszczy Francuzów i awansuje do ćwierćfinału brawo oranje ! :smile:
Gdybym miał nowotwór nazwałbym go [you]
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Haha
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...