Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Za co NIE lubisz swojego ulubionego wrestlera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

eby nie robić offtop'u nie lubię w Danielson'ie, że nie jest już łysy hehe.

Kiedy był łysy to wyglądał jak nastoletni ćpunek siedzący z kolegami na ławeczce pod blokiem. Był jednym z najgorzej prezentujących się wrestlerów, jakich kiedykolwiek miałem okazję oglądać. Włosy dodały mu trochę kolorytu. No ale widać to kwestia gustu :-)

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

11

• RR

10

• SixKiller

7

• Tomos

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Dokładnie bo jak teraz wygląda to przypomina zaniedbanego typka co zapomniał o żyletce i fryzjerze dla którego nie ma nic ważniejszego od partyjki w CS'a. Po za tym jak był łysy nikt nie nazywał go "pyrdkiem w czerwonych majtkach" :D. Tak więc rzeczywiście kwestia gustu ;).
Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Już lepiej być "pyrdkiem w czerwonych majtkach" niż wyglądać jak uciekinier z łagru. No ale żeby nie odbiegać tak bardzo od tematu:

Tyler - za to że stał się taki cukierkowy. Przydałoby mu się więcej zacięcia bo charakterem ten skwaszony kurdupel (o niesamowitym talencie) Davey Richards bije go na głowę i niedługo zdecydowanie przegoni w kolejce do mistrzostwa ROH.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Co do Danielsona, to jako łysek wyglądał na prawdę na faszystę-zakapiora :D i zgadzam się z L.A., że wówczas nikt nie pitolił, jaki to z Dragona "pyrdek". Uważam, że łysa glaca świetnie współgrała tu z heelowym gimmickiem Danielsona.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1

Już lepiej być "pyrdkiem w czerwonych majtkach" niż wyglądać jak uciekinier z łagru.

No tutaj to rzeczywiście kwestia gustu bo nie chciałbym, żeby ktoś nazywał mnie per pyrdkiem i zdecydowanie wolałbym być porównywany do ćpuna z ławki a raz do uciekiniera z łagru :D.

Hmmm to ciekawe jak nazwiemy Dragon'a w 2005 roku kiedy był z łysą glacą i brodą jak święty mikołaj :lol: .

Jeśli chodzi o Devey Richards'a to raczej dużo mu brakuje do głównego pasa ROH. Ostatnią galą jaką widziałem od ROH było Supercard of Honor IV i nie widziałem dwóch ostatnich odcinków na HDNet i mogę zdecydowanie stwierdzić, że w tej chwili Tyler Black jest większym kandydatem na mistrza niż Devey. Richards tera to American Wolves i jest na szczycie tag team'ów.

Ganso Puro Czub :).

53373727349a4521b35993.jpg

Chris B. - za to jak spędził ostatni weekend swojego życia.

Ciężko jest się do przyczepić ,bo przecież wg raportu coronera mózg Cripplera był tak zniszczony że konsystencją przypominał galaretę i niekontrolowany wybuch agresji byłby i tak raczej kwestią czasu a konsekwencjami byłby dożywotni pobyt w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym - ludzie chorzy psychicznie nie stają przed sądem gdyż nie są w stanie odpowiadać za swoje czyny.

Tak tylko mogę sobie wytłumaczyć coś tak irracjonalnego w logiczny sposób.

Swoją drogą jest jeszcze coś co mnie zastanawia, jakim cudem ktoś taki nie dawał poznać po sobie że jego głowa nie pracuje jak należy, przecież cały czas obcował z innymi ludźmi a symptomów choroby psychicznej raczej nie sposób ukryć no bo jak?

Nie ma przecież czegoś takiego jak świr bez objawów.

• Reputacja:   141
  • Urządzenie:  Android

Chris B. - za to jak spędził ostatni weekend swojego życia.

Ciężko jest się do przyczepić ,bo przecież wg raportu coronera mózg Cripplera był tak zniszczony że konsystencją przypominał galaretę i niekontrolowany wybuch agresji byłby i tak raczej kwestią czasu a konsekwencjami byłby dożywotni pobyt w zamkniętym zakładzie psychiatrycznym - ludzie chorzy psychicznie nie stają przed sądem gdyż nie są w stanie odpowiadać za swoje czyny.

Tak tylko mogę sobie wytłumaczyć coś tak irracjonalnego w logiczny sposób.

Swoją drogą jest jeszcze coś co mnie zastanawia, jakim cudem ktoś taki nie dawał poznać po sobie że jego głowa nie pracuje jak należy, przecież cały czas obcował z innymi ludźmi a symptomów choroby psychicznej raczej nie sposób ukryć no bo jak?

Nie ma przecież czegoś takiego jak świr bez objawów.

Zgadzam się. Co do mózgu, to mówili, że był w takim stanie jak u 80-latka chorującego (chyba) na alzheimera... (mam nadzieję, że dobrze napisałem).

Oprócz Ortona i Cripplera mam coś jeszcze do HBK - Montreal Screwjob. Nie chodzi o samą sytuację, ale o to, że nigdy się do tego nie przyznał, nie przeprosił Harta.

6427638215a28716991f4b.jpg

• 3 tygodnie później...

Yy moi ulubieni:

Batista

Triple H

i

CM Punk

Batista: Spoko jest tylko ma jak gdyby ADHD:)

Triple H: Jea! Mały minus za to że skontuzjował swojego kolegę HBK`a

CM Punk: Bo jest w roli Heel`a

[ Dodano: 2009-08-28, 12:05 ]

Ah i jeszcze Kane bo ostatni bawi się w Heel`a xD

9447139534aa53f86790b7.jpg

CM Punk- nie podoba mi się ten jego głupawy wyraz twarzy po nieudanym pinie

The Rocka- za to że odszedł z WWE

Kane- za beznadziejny feud z khalim ktory chyba trwa dalej

CM Punk: Bo jest w roli Heel`a
Kane- za beznadziejny feud z khalim ktory chyba trwa dalej

Uwielbiam takie posty, wnoszące wiele do tematu oraz wytykanie prawdziwych win i wad wrestlerów, którzy sami je tworzą :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Batista: Spoko jest tylko ma jak gdyby ADHD:)

Stwierdzone?Daj mi odczyt badania....Po kiego grzyba piszesz takie posty?Uzasadnij to jakoś bo aż żal się ciebie robi...

Co ja w moim ulubionym wrestlerze nie lubię?Może dam to w spoiler...

Za to,że odszedł,niestety,i powróci pewnie w 2010 roku.

Za to,że WWE zrobiło z niego "maszynke do robienia cukierków".Za to,że przegrał z Punk'iem (wiem,że to nie jego wina tylko bookingu :/),za to,że w każdym jego speech'u co 30 sek.dodaje "men",za to,że nie ma twitter'a ( :lol: ),i to chyba tyle.

dodaje "men",

MAN

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

Cutter Jeff napisał/a:

dodaje "men",

MAN

Nie czepiaj się RR :D . Chłopak ma 13 lat i jeszcze czas żeby się nauczyć poprawnie pisać.

a ja mam pytanie to co kazdy z nich sie sam tworzy?? nie lubimy wyobrazenia bookerow ktorzy tworza dane postacie.... the rock nie wymysal swoich tekstow.... caly wrestling jest udawany wiec za co go moge nie lubic???? za to ze jest wrestelrem i ma taki gimmick nie inny.... a co wedlug was mam nei lubic??? ma krzywe opklurary krzywe nogi brzydki tatulaz???