![]()
Dziś w nocy... ![]()
Kurcze nie spodziewałem się, że syn Stylesa wychodził w debiucie do Demi Gods, wie co dobre
Dzisiaj tak
W wieku 44 lat zmarł Joe Doering
Oglądałem na żywo jego obronę pasa Triple Crown z Zeusem na gali w Korakuen z 2 stycznia 2018. Przypominał mi nieco Stana Hansena i lubiłem go oglądać w AJPW. Wielka szkoda. Gościu był fantastyczny. RIP
Haha na początku pierwszej walki xD Wiele razy widziałem jak lina się zrywa, ale przy takim ruchu to jeszcze nigdy.
🔥🔥🔥🔥
Wołam @ CzaQ
9.64 na Cagematch. Wow. Kto jeszcze nie oglądał – to niech nadrabia. Jak widać, nawet w takim AAA można dostać absolutną perełkę.
WWE Clash in Italy:
Jak zawsze z mojej strony życzę udanej zabawy dla oglądających. Dobrego poziomu i odpowiednich wyników.
Pozdro.
Kaiser jaki popularny w Meksyku:
AEW: Double or Nothing 2026:
Miłych wrażeń.
Pozdro.
Saturday Night's Main Event:
Dobrej zabawy.
Mistrz AEW/Legenda wrestlingu i jakiś zawodnik NBA:
1 edycja Climaxa
WWE Backlash 2026:
Samych pozytywnych wrażeń i emocji.
Pozdro.
Złote czasy
CytatNetflix revealed that the RAW after WrestleMania 42 (April 20) drew over 3.3 million viewers, making it the fourth-highest viewership for WWE RAW since moving to Netflix.
Obecność Romana swoje robi.
Ten moment kiedy szef WWE ma tak bardzo wyjebane na produkt, że nie zna twittera swoich main eventerów...
Well, mam nadzieję że kimkolwiek jest @werewolf_fatu ucieszy się że dostał Mention a @jacobfatu_wwe nie obrazi się że szef nie wiem kim jest
Takich to mamy main eventerów w 2026...
Fajne chanty poleciały na Wrestleconie
WWE Night of Champions 2026:
Trzy mistrzynie. Trzech mistrzów. Plus Oba. Ciekawe.
Witajcie. Jak tam nastroje? Złe? To mam dobrą wiadomość. Już dziś w nocy kolejne gorące emocje:
Dobrej zabawy.