Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Po podrasowaniu silnika forum do najnowszej wersji przyszedł czas na nowe style. Attitude IC5 i Attitude Classic korzystają z rozwiązań użytych w kultowej skórce forum z wersji na skrypcie phpbb by przemo. Po latach do header forum powróciły grafiki wrestlerów oraz charakterystyczna mapa naszego kraju. Umieszczony tam został również blok aktywności na forum, co oszczędza sporo miejsca w w widoku strony głównej. Attitude IC5 Light Attitude IC5 Dark Attitude Classic Light Attitude Classic Dark Przełączać się między motywami można teraz poza stopką również w header forum oraz na mobilnej wersji klikając swój avatar po prawej na górze: Użytkownicy, którzy wolą poprzedni wygląd forum mogą oczywiście nadal z niego korzystać - styl nazywa się teraz Attitude IC4. Zapraszam do korzystania i zgłaszania ewentualnych błędów lub poprawek.
  2. CzaQ
    CzaQ odpowiedział(a) na Bonkol temat w Ogólna Dyskusja
    Freaky Nikki :D Inde <3
  3. Kaczy316
    Kaczy316 odpowiedział(a) na Majesty temat w Dyskusje
    Jak dla mnie to powinno być tak, że albo walczy podczas obu dni, pierwszy dzień z Lesnarem, a drugi z Romanem o tytuł lub ewentualnie jak WWE nie chciało, żeby Oba przegrywał lub Reigns tracił tytuł, to zawsze można było dać Lesnarowi wygrać z Samim o tytuł Undisputed na jakimś SD czy SNME i mamy świetny main event o tytuł z historią i finałem bardzo dobrego feudu, który ma zrobić z Femiego stałego main eventera, a tak to cały sens KOTR poszedł do kosza i o tytuł Undisputed dostaniemy Punk vs Rhodes bez żadnej historii i na szybko sklejone meh, albo zwyczajnie ktoś inny mógł wygrać KOTR w tym przypadku i też nie byłoby teraz takiego problemu. Też tak może być, ale nie wiem jaki to jest sens dawać wygranie King Of The Ring Femiemu, więc z automatu nawet jeśli nie na SummerSlam, to później powinien móc domagać się shota, którego wygrał uczciwie i później dawać mu ponownie wygrać ważną walkę o pretendenta, żeby ponownie musiał coś udowadniać, generalnie ciężkie jest to do przełknięcia co zrobiło tutaj WWE, bo to wygląda jakby sami nie wiedzieli co chcą zrobić, zostawienie Femiego na WM jest dość niebezpieczne, zaraz jakaś kontuzja się może wydarzyć albo zwyczajnie hype opaść, nawet nie całkowicie, bo to wątpliwe z talentem Femiego, ale WWE potrafi zrobić takie coś, że Oba zniknie po SummerSlam i powróci na Royal Rumble, więc nie dość, że hype opadnie, to jeszcze na 99% zobaczymy jak Oba powraca i wygrywa Royal Rumble Match i to będzie tak przewidywalne, że może bardziej zaszkodzić Femiemu niż mu pomóc, miejmy nadzieję, że jednak WWE ma lepszy plan na rozpisanie tego wszystkiego, a booking, który napisałem nie ujrzy światła dziennego.
  4. KyRenLo
    KyRenLo odpowiedział(a) na Majesty temat w Dyskusje
    Miły moment samego widoku. Tylko dlatego obejrzałem cały segment, ale jak zobaczyłem, na jakie głupotki jest marnowany Bron to aż pokręciłem głową. Szacunek ogromny dla użytkowników, którzy obecnie są w stanie oglądać całe tygodniówki od deski do deski. Chłop wygrał zaszczytny turniej, w którym finalną nagrodą jest/miała być walka o złoto na SummerSlam i ostatecznie o ten tytuł nie walczy. Dziwne podejście. Oba był/jest gotowy na tu i teraz. Jedyną sytuacją łagodzącą może być ewentualny długofalowy plan typu wygrana Royal Rumble 2027 w wielkim stylu i skrojenie Romana z pasa na WM.
  • Styczeń 03, 1988

Brak zaplanowanych wydarzeń w tym dniu.

• Styczeń 04, 1988

• Styczeń 05, 1988

• Styczeń 06, 1988

• Styczeń 07, 1988

• Styczeń 08, 1988

• Styczeń 09, 1988

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.