Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

@scottyrawk 👏🏻

PTW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline

@scottyrawk 👏🏻

Oficjalni partnerzy: @srodowisko_miejskie & @grupawolf & @_outpizza_ & @fabryka_sportow & @dworekpodplatanem & @paintballgliwice & @comedy.show.polska @nadzieja_dzieci

442408740_18001327727600447_1616853516140668117_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720&_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=xn9taEY_eLoQ7kNvgHdhuLN&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&oh=00_AYAt0o1D6VKgm8Qo3rgmn9h0ppkhn110kChIslVbADsOeQ&oe=6645E23C

Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• PTW

PTW 1 odpowiedź

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Za nami kolejne Monday Night Raw, pierwsze po Crown Jewel. Materiały były nagrane w niedzielę w Arabii Saudyjskiej. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych informacji z tego show. Wyjątkowo Raw komentowali Michael Cole i Corey Graves, którzy pracowali także przy Crown Jewel. Same show otworzyła natomiast Liv Morgan w towarzystwie Raquel Rodriguez i Dominika Mysterio. Jak stwierdziła, zrobiła wszystko, co zapowiadała, kończąc swój tour zemsty na zdobyciu Crown Jewel Championship. Chciał także przemówić Dominik... ale w tym miejscu przerwały im Jade Cargill i Bianca Belair. Wspomniały, że pamiętają o ostatniej konfrontacji z Liv i Raquel. I jeżeli ma dojść do ich walki o pasy tag team, to może to mieć miejsce już teraz. Liv próbowała prowokować mistrzynie, sugerując, iż obydwie myślą o sobie, że są najlepsze w każdej kategorii. A ją i Raquel z kolei łączy prawdziwa przyjaźń. Pojawił się Adam Pearce. Wyznaczył Battle Royal o miano pretendentki do pasa Liv. Ta próbowała prokować dalej Jade i Biancę, więc Belair wymierzyła liścia w policzek Morgan. Same Battle Royal wygrała IYO SKY. Raquel i Liv przyczyniły się do eliminacji Jade i Bianci. Link do filmu Link do filmu Link do filmu Wyemitowano kolejny materiał od Wyatt Sicks. Bo Dallas stwierdził, że Miz powinien cierpieć tak samo, jak cierpiały inne osoby przez jego. Link do filmu War Raiders pokonali New Day. Link do filmu Doszło do konfrontacji Samiego Zayna i The Usos. Zayn przypomniał, że to Jimmy wprowadził go do Bloodline. A w kulminacyjnym momencie, to on wymierzył mu pierwszy cios. Choć jednocześnie przyznał, iż przez moment poczuł się na Crown Jewel, jak za starych dobrych czasów, co było dla jego specjalne. Jey Uso zaprosił Samiego Zayna, by pojawił się na SmackDown. Tak, by mogli w czwórkę porozmawiać o ich sytuacji - on, Zayn, Jimmy i Roman Reigns. Link do filmu Link do filmu Dragon Lee pokonał Chada Gable przy zamieszaniu z udziałem Ivy Nile, Zeliny Vegi i Reya Mysterio. Link do filmu Damian Priest pokonał Dominika Mysterio, Setha Rollinsa i wypracował title shot na World Heavyweight Championship. Swoje trzy grosze dorzucił Bronson Reed, ingerując w pojedynek. Po walce Priest skonfrontował się z Guntherem. Link do filmu Skrót: Link do filmu Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • MattDevitto
      Przypomniały się stare czasy https://x.com/WWEDawnMarieECW/status/1852897832774127641
    • Kaczy316
      Pierwsze  Raw po CJ, niestety nagrywane, ale spoilerów nie widziałem, więc lecimy! No i zaczynamy od Liv Morgan tak jak było napisane w zapowiedzi, co ona nam powie?  W sumie mówi, że zrobiła to co chciała zrobić i że Revenge Tour dobiegł końca, a pora zacząć World Championship Tour, ale przerywają im najnudniejsze kobiety w rosterze czyli Jade i Pianek meh. No i w sumie miała się wywiązać z tego walka o pasy Tag Team kobiet, ale ostatecznie Pearce przerwał i zapowiedział Battle Royal o pretendentkę do pasa Women's World, segmencik no solidny, minusem tego bym nie nazwał. Cyk Battle Royal o pretendentkę do pasa Women's World lecimy, ale czemu w tej walce są prawie same Tag Teamy? A no tak, bo kleimy zlepki z każdego kogo popadnie xD. Powiem tak skipnąłem ten pojedynek całkowicie, trwał około 9-10 minut czasu w TV i nie wiem czy była jakaś reklama, wygrała Iyo i tyle, po prostu patrząc po składzie to dla mnie mógł tego nawet nikt nie wygrywać, nic ciekawego. The New Day na backu i kłótnia, ale w tym samym czasie przerywa im filmik W6 i pokazują porwanego Mizanina zapowiada się naprawdę fajne story. The New Day vs The War Raiders, tutaj chętnie to obejrzę, liczę na solidny ringowo pojedynek. Około 5,5 minuty solidnej walki w TV i jedna reklama to może z 7-8 minut panowie dostali, dobry pojedynek, dość krótki, ale War Raiders się promują przed swoim shotem, którego wygrali na pasy World Tag Team ostatnio, ale nie wiem czemu jeszcze nie walczą o te pasy xD, a The New Day dalej przegrywa i może w końcu Xavier pęknie xD. Czas na Samiego Zayna! Sami chcę wyjaśnić sytuację z CJ pomiędzy nim, a Romanem, ale przerywa mu Jey Uso! DAY ONE ISH! Jey dziękuję Samiemu, a potem pomimo obejrzenia powtórki chcę mieć pewność, że to, że Sami zaatakował Romana to był przypadek xD, no ciężko to stwierdzić po obejrzeniu powtórki naprawdę, wszystko przerywa Jimmy, który mówi, że Sami zrobił to celowo xD, no tutaj robi się z nas debili ewidentnie niestety i ostatecznie dowiadujemy się, że Sami nie chce robić tego ponownie i wychodzi z ringu, Jey jednak go zatrzymuję i zaprasza Samiego na SD, żeby wszystko wyjaśnić jak to w rodzinie powinno być, Jimmy mówi, że Sami nie jest rodziną, ale Jey wyprowadza go z błędu oj tak, bardzo dobry segmencik, podobał mi się. Seth jest dobry xD 3 The Best Of Wrestlers and Dominik Mysterio xDDDD Jakoś tak to powiedział, nie pamiętam już dokładnie, mimo, że to było minutę temu xD. Dragon Lee vs Gigachad Gable no miejmy nadzieję, że Gigachad to ugra no i liczę na bardzo dobry pojedynek, Ci zawodnicy powinni to dać. Po genialnej walce niestety Gigachad to przegrał, ale przez swoją decyzję, wolał skupić się na Reyu niestety, niemniej jednak walka naprawdę świetna i mógłbym ją obejrzeć ponownie i chętnie bym to zrobił, polecam mega, panowie dali z siebie mega dużo i sporo czasu dostali, bo ponad 8 minut w TV i reklama to z 11 minut dostali, jak na pozycję jaką mają to sporo. It's Main Event Time! Kurde jak szybko to zleciało Priest vs Dom vs Seth vs Sheamus, dziwna sprawa, bo przecież Dom miał mówione, że dostanie shota jak pokona byłego World Championa, pokonał Priesta i.....jest razem z nim w walce o pretendenta, bezsens, ale no jest jak jest, liczę na solidny pojedynek oj tak i wygraną hmm, w sumie nie wiem, ale raczej Priest to ugra, Dom nie ma szans dla mnie, Sethowi przeszkodzi Reed, a Sheamus no on nie wygrywa takich walk, chyba, że potem odbębni shota na tygodniówce, żeby jobbnąć Guntherowi po raz enty xD, ale walka byłaby świetna jak zawsze pewnie, więc wygrywa Priest tutaj, a drugim wyborem jest raczej Sheamus imo, no zobaczymy kto to ugra. No i mamy świetny F4W, tak jak przypuszczałem, z takimi zawodnikami to ciężko o kiepski pojedynek, ktoś by musiał się naprawdę postarać, Reed nawet zaatakował Sheamusa i Priesta, a potem dorwał Rollinsa, tak jak przypuszczałem, ale przez atak na pozostałych członków to Bronson niestety też ma problemy, lecz sobie z nimi poradził i wrócił do Setha, no powiem tak nie spodziewałem się, że Bronson rozwali tak o 3 kozaków, niezła ta promocja jest pomimo, że oni byli wyczerpani to dalej rozwalenie w sumie 3 byłych world championów, ładnie ładnie, ale to jest to co mówiłem, Bronson nic nie stracił na porażce z weteranem i na sam koniec tej genialnej walki Priest wygrywa po około 11 minutach walki w TV i dwóch reklamach, więc pewnie 17-18 minut miał pojedynek, ale tu mnie mieli, myślałem, że już Dom to ugra po tej interwencji Monstera, ale jednak Priest to ugrywa i ciekawe kiedy zobaczymy ten pojedynek, liczę, że nie każą nam czekać na to ponad miesiąc na ten Saturday Night Main Event i dadzą to już na Survivor Series. Plusy: Segment początkowy Story W6 i Miza War Raiders vs The New Day Segment Samiego, Jeya i Jimmy'ego Dragon Lee vs Gigachad Gable Main Event Minusy: Nudny Battle Royal Podsumowanie: Bardzo przyjemne Raw, tak naprawdę poza Battle Royalem to minusów większych tutaj nie widziałem, cała reszta dowiozła, a BR pewnie też dowiózł tylko ja skipnąłem patrząc na uczestników xD, ale story poszło do przodu, dostaliśmy naprawdę bardzo dobre walki lub nawet świetne, dużo czasu podostawały, no ja jestem mega usatysfakcjonowany i uważam to za naprawdę bardzo dobre Raw, które można obejrzeć.
    • PTW
      Nowy tydzień rozpoczynamy kolejnym ogłoszeniem walki, która ma papiery na to, żeby skraść show! No. 1 Contender's Match Spartan PTW vs. Aaron Williams TO JEST TO! Wiele osób czeka na to, kto będzie w stanie zagrozić Puncherowi i zakończyć jego mistrzowskie panowanie. I tu pojawia się kilka niezwykle ekscytujących scenariuszy - reprezentant Szczecina będzie miał przed sobą przepotężne wyzwanie na najbliższej gali, a jeśli uda mu się je pokonać - na kolejnej będzie musiał podejmować albo Jednoosobową Armię, albo międzynarodowego gwiazdora, który w czasie swojej 19-letniej kariery zdobył 24 tytuły mistrzowskie! Ale nie wybiegajmy tak daleko, tylko cieszmy się na myśl o tym, co nastąpi 16 listopada. Dla Spartana, który jest w niesamowitym gazie będzie to test umiejętności i wytrwałości, bo jego rywal to weteran, który o wrestlingu zapomniał więcej niż niejeden kiedykolwiek się nauczy. Wojownik z Chorzowa ma swoje atuty, ale doświadczenie i ringowe cwaniactwo będzie zdecydowanie po stronie oponenta, który nie przyjeżdża do Polski na zwiedzanie, tylko by zostawić swój ślad, pokazać żółtodziobowi miejsce w szeregu, a w konsekwencji dodać do swojego dorobku już dwudziesty piąty pas mistrzowski! To co, Armio Spartana, będziecie wspierać swojego człowieka w tym niesamowicie trudnym boju? Kupujcie bilety i widzimy się 16 listopada! Do zobaczenia! Przeczytaj wpis na oficjalnym fanpage PTW.
    • Mr_Hardy
      Frankie Kazarian lepszym Joe Hendrym niż sam Joe Hendry 🤣🤣  
  • Dodaj nową pozycję...