Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

1. IIL
    IIL
  • Najnowsze posty

• MattDevitto
      To byłby dopiero plot twist gdyby jeden z największych terminatorów w historii tego biznesu odklepał w swojej ostatniej walce. Tylko noseman mógłby na to wpaść Wpadłem ostatnio na to określenie HHH'a w necie i powiem, że mu pasuje
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Dla tych, którzy nie śledzili wczesnej fazy, a chcą obejrzeć decydujące walki WTL'25 podaję rozpiskę: 10/12 1 półfinał  [środa] Bishamon (Hirooki Goto & YOSHI-HASHI) vs. TMDK (Ryohei Oiwa & Zack Sabre Jr.) 12/12 2 półfinał [piątek] Gabe Kidd & Yota Tsuji vs. Knockout Brothers (OSKAR & Yuto-Ice) Finał 14/12 w niedzielę.
    • MattDevitto
      World Tag League 2025 (XIV) El Phantasmo & Hiroshi Tanahashi vs. House Of Torture (Ren Narita & SANADA) - szkoda czasu i klawiatury - słabe i tyle, Monster Sauce (Alex Zayne & Lance Archer) vs. TMDK (Ryohei Oiwa & Zack Sabre Jr.) - walka trwała niecałe 3 minuty prawdopodobnie z uwagi na jakiś uraz Alexa. TMDK wygrali i zameldowali się tym samym w kolejnej fazie, David Finlay & Hiromu Takahashi vs. United Empire (Callum Newman & Great-O-Khan) - niezła walka,
    • VictorV2
      Po tym RAW mam tylko jedno pytanie... Czy Knight napluł albo nasikał Hunter'owi do kawy? Czy czym on sobie zasłuzył na takie traktowanie? Coś przegapiłem? Bo ni z tego, ni z owego na każdym kroku jest chłopcem do bicia. Ja wiem że WWE ma teraz na tyle dobrą sytuację z rosterem, że Main Eventerzy się sypią jak z rękawa na prawo i lewo i nie muszą szanować ludzi których widownia lubi, ale aż tak? /s. Szczerze...może zabrzmi to dziwnie, ale...meh. Solidne RAW, szału nie ma, dna oceanu brz
  • Dodaj nową pozycję...