Wrestler: Cesaro, Styles, Chuck Taylor
Wiek: 31 Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 3630 Podziękował: 207 Podziękowano mu 278 razy w 32 Postach Skąd: Opolszczyzna
Wysłany: 2015-05-03, 16:13
Carrik napisał/a:
Kowal, przecież ja wstawiam wyniki z CZW Nie zabieraj mi roboty
Zapomniałem wykasować z tamtej listy CZW. Zresztą napisałem że z kilku a nie ze wszystkich wymienionych, więc nadal możesz bez przeszkód wykonywać swoją pracę
Wrestler: Cesaro, Styles, Chuck Taylor
Wiek: 31 Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 3630 Podziękował: 207 Podziękowano mu 278 razy w 32 Postach Skąd: Opolszczyzna
Wysłany: 2015-07-08, 16:46
Potrzebuję osoby, która zastąpiłaby mnie we wstawianiu spoilerów ze SmackDown. Słabo u mnie z czasem, a najlepiej jakby post był wstawiany w środę rano. To samo dotyczy wyników z RAW, jeśli ktoś byłby gotowy rozbudować je co tydzień o dosłownie dwa zdania o każdym segmencie czy ważniejszym wydarzeniu to proszę się zgłaszać tutaj lub na priv.
Wiek: 35 Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 1860 Podziękował: 1 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Starogard
Wysłany: 2015-10-07, 22:59
Jak pewnie zauważyliście na wrestling.pl pojawiają na głównej po prawej stronie wyniki gal. Są one brane z tego działu, ale tylko jeżeli da się nowy temat. Przez to nie ma wyników z wwe, bo są w jednym temacie. Są one dość ważne. Mam propozycje abyście wrócili do starego systemu i każde nowe wyniki z wwe wrzucali jako nowy temat by pojawiał się na stronie. W opisie unikajcie słowa wyniki, bo ono jest już zawarte w tytule na stronie.