Wrestler: Ziggler, The Undertaker, Tomko
Wiek: 33 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 4594 Podziękował: 40 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: K-Koźle
Wysłany: 2014-10-20, 13:10
W sumie to też mógłbym wrzucać wyniki zwłaszcza, że pracuję przy komputerze i nie będę mieć problemów z tym, żeby z rana je wrzucić (zresztą, sam je rano sprawdzam )
Wrestler: Cesaro, Styles, Chuck Taylor
Wiek: 31 Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 3630 Podziękował: 207 Podziękowano mu 278 razy w 32 Postach Skąd: Opolszczyzna
Wysłany: 2014-10-21, 22:58
Jako że dołączyłem do grupy Recaperów to wstawiam tutaj zakres gal z których mam wstawiać wyniki, żeby nie było wątpliwości:
- RAW,
- SmackDown,
- Main Event,
- Superstars,
- NXT,
- PPV (do 2 dni od premiery- oczywiście nie chcę sobie psuć zabawy),
- Gale typu Tribute to the Troops.
Potwierdzam to co napisał tutaj wczoraj Kowal, od wczoraj wrzuca on wyniki z WWE (za co zresztą bardzo dziękuje ) Niestety jako nowy moderator tego działu musiałem usunąć kilka osób które ostatnio nie dodawały już wyników, był to Aglet, Jeffrey Nero oraz Sir Vade Ancelot. Mimo to bardzo dziękuje im za pracę którą włożyli w ten dział, zwłaszcza tej ostatniej osobie która przez wiele miesięcy bardzo mocno tutaj pracowała.
Wszędzie gdzie przychodzi nowa władza ktoś traci posady , lecz mamy także nowe osoby które będą tutaj dodawać dla was wyniki gal. Wspomniany wcześniej Kowal oraz Tupak (wyniki z TNA) oraz ChrisBenoit (scena niezależna). Oczywiście zostaje na swoim miejscu KL który dodaje raporty z Ring of Honor. Ja będę to wszystko nadzorował oraz zajmę się pisaniem raportów z gal PPV od WWE i (ewentualnie) od TNA
_________________ Progres Roku 2014 User Roku 2017 Redaktor Roku 2017 Progres Roku 2017 Tekst Roku 2017 WTF Roku 2017
Jeśli chodzi o gale japońskie to wzór macie już wrzucony - jak będę wrzucał gale - bo gale czy turnieje będę dawał w jednym poście. Natomiast PPV - w przypadku NJPW i Dragon Gate - oraz ważne gale telewizyjne - NOAH i BJW - będę wrzucał osobno z informacjami oraz zdjęciami.
USA Indy:
-CZW,
-PWG,
-DGUSA,
-EVOLVE Wrestling.
To są federacje wydające gale kilka razy na rok także każda gala będzie tu trafiała (wyjątek to Dojo Wars od CZW).
Aktualnie zbliża sie koniec roku 2014, więc jako moderator tego działu chciałbym podziękować wszystkim Recaperom którzy aktualnie dodają dla was wyniki i raporty. Są to :
KL
Carrik
Kowal
Tupak
Chris Benoit
Gierobak
Wszystkim tym osobom serdecznie dziekuje, zwłaszcza Kl'owi który pisze raporty przez cały rok.
Dodatkowa inicjatywa : Pytam sie was czy czy chcielibyscie czytac raporty ze specjalnych gal sceny niezaleznej (PWG, RoH PPV, NJPW, DDW ). Bo chce coś tu pisac a wszystko jest juz zajete (Dzieki mojej pracy jako moderator )
_________________ Progres Roku 2014 User Roku 2017 Redaktor Roku 2017 Progres Roku 2017 Tekst Roku 2017 WTF Roku 2017
Wiek: 31 Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 3630 Podziękował: 207 Podziękowano mu 278 razy w 32 Postach Skąd: Opolszczyzna
Wysłany: 2014-12-30, 05:18
arkao napisał/a:
PWG, RoH PPV, NJPW, DDW
Mój stosunek do raportów z PWG znasz, ale np. ROH jak najbardziej wskazane. Natomiast jak chcesz pisać z DDW to zbyt wielu postów na tym nie złapiesz
Jeśli chodzi o naszą niezależną, to ja skrobnę małą relację z MZW po 11 stycznia, ale raport szczegółowy to nie będzie i pewnie lepiej się nada do tematu o nich niż do raportów
Wrestler: Benoit, Tanahashi, Aries
Wiek: 26 Dołączył: 16 Maj 2014 Posty: 104 Podziękował: 1 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Brzezin
Wysłany: 2014-12-31, 13:23
Jak dla mnie to bardzo fajny pomysł, takie raporty to rzadkość i myślę że się bardzo przydadzą bo osoby które nie będą chciały oglądać tych gal to sobie chociaż poczytają
Niestety Chris Benoit zrezygnował z funkcji recapera (Dziękujemy za wszystkie dodane wyniki). Tak więc szukamy szukamy kogoś kto chciałby zająć miejsce Chrisa.
USA Indy:
-CZW,
-PWG,
-DGUSA,
-House of Hardcore
-EVOLVE Wrestling.
Jeśli oglądacie którąś z tych federacji to napisanie posta z wynikami tej gali zajmie wam bardzo mało czasu
Do tego chętnie przyjmiemy osoby, które chciałyby pisać raporty z gal. PPV od WWE opisywać będzie nadal arkao, ale raporty z jakichś gal indy itp, niekoniecznie akcja po akcji, byłyby mile widziane. Mogą to być opisy najważniejszych wydarzeń z gali i najważniejsze wydarzenia z walk itp. Osoby chętne podjąć się którejś z funkcji proszę o info w komentarzu lub na priv. Dopóki nikogo nie znajdziemy będę starał się wstawiać wyniki ważniejszych federacji indy USA.
Wysłany: 2015-05-02, 20:19
Z racji tego że nikt nie zgłosił się do wstawiania wyników w/w federacji, więc nadal będę wstawiał wyniki z NJPW, NOAH i AJPW a także z kilku amerykańskich federacji. Jednak wprowadziłem pewne zmiany- wyniki pojedynczych gal danej federacji będę dawał do jednego tematu poświęconego danej fedce, żeby nie zaśmiecać działu. Wyjątkiem będą turnieje. Tak samo będzie z wynikami RAW, Smacka itp.
Dział został także rozbudowany o raporty z Lucha Underground i Impactów. Jakby ktoś chciał pisać raporty z innych gal to cały czas można się zgłaszać