Wrestler: Keith Lee, Big E, Owens, Otis
Wiek: 28 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 4780 Podziękował: 57 Podziękowano mu 208 razy w 51 Postach Skąd: Śląsk
Wysłany: 2022-05-01, 14:09 Współpraca AEW x ROH - Pierwsze wrażenia i wnioski
Edit58492Współpraca AEW x ROH - Pierwsze wrażenia i wnioski
Autor: Sicario
Początek roku przyniósł do świata wrestlingu szokującą nowinę – Ring Of Honor miało przestać istnieć. Dla ludzi jak ja – którzy rzadko wychodzą poza ramy programowe oferowane przez najbardziej rozpoznawalne WWE i AEW, taka wiadomość wydała się nagła i niespodziewana. Bądź co bądź, była to jedna z najbardziej rozpoznawalnych federacji świata, a początków wielkich karier można szukać tam u takich nazwisk jak Seth Rollins czy Bryan Danielson. A jednak ROH upadło i nic nie mogło tego powstrzymać.
Enter the dragon…a raczej Tony Khan
Niemal tak szybko jak jedna dynastia upadła, właściciel innej, Tony Khan, zobaczył szansę, aby znowu było o nim głośno. Byłem jedną z osób, które cieszyły się jak szalone, gdy na Dynamite usłyszałem, że Khan wykupił ROH, a co za tym idzie: całe ich dziedzictwo.
Oznaczało to nie t...
... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.wrestling.pl/w...-i-wnioski.html
_________________ ...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.
Typer WWE 2018 - 3 miejsce
Typer NXT 2018 - 1 miejsce