WWE - RAW, SD, NXT, Main Event i PPV
TNA - Impact Wrestling i PPV (bo są dwa w roku)
ROH - Tygodniówki i PPV
Lucha Undeground - nie mogę się doczekać nowego sezonu
PWG - Oglądam na razy, ale jednak oglądam.
Planuje oglądać Evolve, CZW, Chikara, Shine, Shimmer i inne indy federacje, głównie by śledzić poczynania moich ulubionych wrestlerów i wrestlerek ze sceny niezależnej.
Wrestler: Mistico
Wiek: 27 Dołączył: 26 Sie 2009 Posty: 507 Podziękował: 45 Podziękowano mu 7 razy w 1 Postach Skąd: Zgorzelec
Wysłany: 2015-12-30, 14:57
W tym roku mocno ograniczam bo i tak wiem że nie jestem w stanie obejrzeć wszystkiego. Zresztą już chyba tak mnie to nie jara.
WWE- Skróty tygodniówek(this week in wwe), PPV, NXT okazjonalnie.
NJPW- Wszystkie PPV
Lucha Underground- Wszystko
AAA/CMLL- Pojedyncze co ciekawsze walki, głównie o tytuły.
+ Możliwe że jakieś stare gale WWF/WCW w wolnych chwilach.
Wrestler: Sting
Wiek: 29 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 1457 Podziękował: 16 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Dębica
Wysłany: 2015-12-30, 15:48
2-3
- TNA - Impacty i PPV. ONO w tym roku też odpuszczam, jedynie może jakieś pojedyńcze walki choć wątpie, żeby było coś godnego obejrzenia.
- AAA - PPV i co ciekawsze walki na tygodniówkach
- NJPW - wybrane PPV lub pojedyńcze walki
Może przekonam się do LU, bo z pierwszym sezonem dość szybko skończyłem. I jak GFW się pojawi to pewnie jakąś jedną galę obejrze, ale na stałe raczej nie.
_________________ 1 miejsce w typerze TNA w 2011 r
Wrestler: HBK
Wiek: 29 Dołączył: 02 Lut 2015 Posty: 1159 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Wrocław
Wysłany: 2016-01-06, 01:47
Widzę, że wszyscy przeliczają się w liczbie oglądanych federacji.
Ja na pewno będę oglądał WWE i nie sądzę bym zaczął oglądać coś innego na stałe, może raz na jakiś czas jakąś okazyjną galę PPV czy cuś. Albo zostanę jedynym użytkownikiem forum śledzącym Osaka Funny Wrestling!