Wrestler: Hardy|Joey Ryan
Wiek: 25 Dołączył: 13 Paź 2010 Posty: 517 Podziękował: 28 Podziękowano mu 242 razy w 29 Postach Skąd: T.G.
Wysłany: 2015-06-17, 07:43 WWE 2K16
Jako, że jesteśmy już na półmetku tegorocznych E3, pojawiły się już pierwsze wieści odnośnie następczyni WWE 2K15, a mianowicie... (fanfary, fajewerki, szampan itp) WWE 2K16! Standardowo już, na 4 miesiące przed premierą nie wiemy o tej grze dosłownie NICZEGO prócz daty premiery (30 październik 2015), platform na które się ukaże (obie generacje zarówno PS jak i Xboxa) oraz 6 członków rosteru:
Seth Rollins
Daniel Bryan
Dean Ambrose
Bad News Barrett
Paige
Finn Bálor
Obecność Balora jest petardą, przyznaję.
Prócz tego natknąłem się gdzieś na komunikat prasowy, że w tej edycji będziemy mieli do czynienia z największym rosterem w historii serii. Gdzieś już to słyszałem...
Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)
gangsta321
Dołączył: 16 Sie 2014 Posty: 39 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2015-06-17, 12:39
Czuję się jak rok temu, podczas gdy chyba 2 miesiące przed premierą WWE 2k15 nie wiedzieliśmy dosłownie nic o tej produkcji. Mam nadzieję, że przywrócą stypulacje meczów, które usunęli w poprzedniej części, dodadzą jakieś nowe i ciekawe stypulacje ( np. 3 stages of hell, który był już w WWE 2k15, ale tylko w trybie Rivarly co jest dla mnie totalną głupotą.) Liczę też, że poprawią tryb My career, ponieważ ten w WWE 2k15 ssał mocno. Dziwi też, że nie zapowiedzieli wersji na PC, ale raczej możemy być pewni, że wyjdzie na PC kilka miesięcy później.
TrySeb
Dołączył: 06 Lis 2013 Posty: 19 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2015-06-17, 15:52
A ja mam nadzieje że przywrócą możliwość zgania swojej muzyki na wejscie zawodnika , że bedzie wiecej możliwosci wyboru wejść dla swojej postaci i dla tag teamu i nie tylko orginalnych gwiazd bo w wwe2k15 to była porażka dla mnie
A ja mam nadzieje że przywrócą możliwość zgania swojej muzyki na wejscie zawodnika , że bedzie wiecej możliwosci wyboru wejść dla swojej postaci i dla tag teamu i nie tylko orginalnych gwiazd bo w wwe2k15 to była porażka dla mnie
Raczej bym na to nie liczył. W tym roku ma tego też nie być. Winne zrzucają na nowe generacje konsol. Ile jest w tym prawdy nie wie nikt.
Roster jak co roku ma być największy w historii. Balora w grze raczej się spodziewałem. Jest bardzo gorącym i pożądanym towarem. W 15 na konsole starej generacji się zawiodłem i w tym roku nie mam zamiaru kupować tej gry. Czasu dużo może czymś mnie zachęcą kto wie.
_________________ 2 miejsce - Typer WWE 2015
TrySeb
Dołączył: 06 Lis 2013 Posty: 19 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2015-06-19, 19:46
Jak można wine zrzucać no konsole nowej generacji skoro na starszych konsolach było to tym bardziej na nowej generacji powinno być. Jak nie będzie to gra będzie lipna
Screen pochodzi ze strony internetowej oficjalnej wwe2k
Pozostaje pytanie czy wersja PC wyjdzie razem z wersjami na konsole czy znowu musimy czekać do kwietnia Opcjuję za kwietniem żebyśmy znowu dostali wszystkie DLC za darmo, a w cenie wersji na stare PS3 bądź X'a ^^
_________________ Cut my life into pieces this is my last resort
Wrestler: Orton|Taker|Owens|AJ Lee
Dołączył: 04 Kwi 2015 Posty: 306 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2015-07-27, 19:21
No cóż, ja rozumiem że Trypel to wielki fan Terminatora i dobry znajomy Arniego, ale to już lekka przesada. Jak rozumiem Terminator będzie jedyną postacią w grze, mogącą pokonać Cenę całkowicie czysto? A tak po za tym ta zapowiedź fajnie im wyszła, Ambrose jak zwykle genialny
Wrestler: Ziggler, The Undertaker, Tomko
Wiek: 31 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 4592 Podziękował: 40 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: K-Koźle
Wysłany: 2015-07-27, 20:22
Dodawanie znanych postaci do bijatyk jest ostatnio w modzie, jak na przykład Predator albo Freddy Kruger w Mortalu, także moim zdaniem spoko. Zawsze to więcej szumu wokół gry.
A filmik promujący zajebisty ale, że jestem fanem Arnolda i Terminatora 2, to było to dość oczywiste