Takie pytanie, otóż jak ustawię jakiemuś wrestlerowi pas np.: Takerowi undisputed title to czy da się potem ten pas zabrać ale tak by nikomu go nie dawać(czyli jak ten Taker ma pas to czy da się go uniewarzyć, zawiesić czy tak jak w engliszu "vacated"). Im szybsza odpowiedź tym dobra;).
Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 13 Podziękował: 31 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2012-11-03, 23:57
Triple R napisał/a:
Takie pytanie, otóż jak ustawię jakiemuś wrestlerowi pas np.: Takerowi undisputed title to czy da się potem ten pas zabrać ale tak by nikomu go nie dawać(czyli jak ten Taker ma pas to czy da się go uniewarzyć, zawiesić czy tak jak w engliszu "vacated"). Im szybsza odpowiedź tym dobra;).
Nie da się zawiesić pasa w '12. Jedynym sensownym rozwiązaniem jest stworzenie CAWa poza rosterem i danie mu zbędnych tytułów.
Witam po długiej przerwie zacząłem znów grać w WWE 12 i mam takie pytanie o Uniwerse Mode jak zrobić tam face turn postaci bo hell turn wystarzy zrobić interferance w meczu i facem zakatować face a face turna nie ogarniam mam nadzieje że wiecie o co mi chodzi bo troche pomotałem?
_________________ The Truth Has Set Me Free!!!!
triplehdx
Wrestler: Triple H , Jeff Hardy
Wiek: 22 Dołączył: 25 Maj 2013 Posty: 1 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Witam wszystkich. Być może temat był już poruszany, ale chciałbym uzyskać odpowiedź. Czy thq wyłączyło serwery? (wiem że zbankrutowło) mianowicie nie mogę wejść w xbox live żeby pobrać sobie cawsy.
Wrestler: Razor Ramon
Dołączył: 10 Lis 2015 Posty: 6 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Małopolska
Wysłany: 2015-11-14, 21:28
Najprawdopodobniej serwery były już wyłączone przed tym jak THQ upadło. Ponieważ gdy wyszła 13 ,to po miesiąciu lub po kilku tygodniach już nie dało się grać online w 12.