Jak tam się wam gra w demo? Jak pierwsze wrażenia? Ja dopiero pobieram grę i bazy, ale podobno w końcu można grać rozwojówkami (np. NXT) i rozbudowali system rozmów z zawodnikami. Zobaczymy co z tego wyjdzie, ale na razie jestem pozytywnie nastawiony do nowej odsłony, która ma ukazać się 14.05
Wrestler: Nakamura, Rollins, Omega, DB
E-fed: MichcioPL
Wiek: 31 Dołączył: 25 Kwi 2013 Posty: 1319 Podziękował: 33 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Białystok
Wysłany: 2020-05-02, 15:42
Trzy dodatki, które uważam za najlepsze:
- powrót wpływu tego, co zabookujemy w Pre-Bookingu na oglądalność, buyrate oraz sprzedaż biletów (bardzo mi tego brakowało w 13 i 16, a ostatnio podobną opcję widziałem albo w TEW 2010 albo jeszcze w antycznej TEW 2005).
- Zintegrowany kreator turniejów. Nie trzeba korzystać z zewnętrznej aplikacji do tworzenia bracketów.
- W końcu można robić tapingi do 4 gal jednego dnia.
-
_________________ Redaktor Roku 2015 One Half of Wrestling Polska User of the Year Tag Team Champions 2017
Polecam pobrać bazę danych od WhoMana (najpopularniejszy moder TEW). Gościu się postarał o szeroką bazę. Nawet jest tak Aleksander Zieliński a. k. a. Schoop
Wrestler: Hardy Boyz
Wiek: 24 Dołączył: 10 Lip 2012 Posty: 21 Podziękował: 2 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2020-05-28, 23:22
Jeśli chodzi ci o mody "TheWho87" to ja nie polecam.
Jest tam dużo zawodników to fakt ale może z 20% całej bazy ma przypisane odpowiednie statystyki w tym popularność moveset itp. Reszta to po prostu kopiuj/wklej.
Lepszym wyborem jest mod od landxx.
Czekam na wyjście stabilnego cracka i zacznę sam coś bookować a na ten moment to myśle nad powrotem do TEW 2016.
_________________ Don't you see the writing on the wall ?
Your in way over your head
You're gonna drown in the things that you said.
Time has come and gone for words.
A thousand threats I've heard before.
But words are cheap, but lies are big to take.
Wrestler: Bryan|Styles|Michaels
Wiek: 21 Dołączył: 18 Lut 2018 Posty: 230 Podziękował: 2 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2020-06-03, 15:09
Gierka zapowiada się dobrze, więcej usprawnień względem TEW 2016, dla osób takich jak ja co lubują się w jak największym realizmie i imersji jest super
Ogrywam różne mody które wychodzą na bieżąco, aby poznać nowe mechaniki i sprawdzić co najlepiej się spisuje, na większe i bardziej usprawnione trzeba poczekać, a najbardziej oczekiwanym przeze mnie jest Summer of Punk od Genadiego i to jego mody polecam, najlepsze historyczne moim zdaniem.
A także i patche wychodzące co kilka dni usprawniają rozgrywkę, tak jak ostatni: 1.09 bodajże poprawił bookowanie gal, więc jeszcze kilka patchy i solidnych modów i wciągnę się maksymalnie
Wrestler: Savage, Okada, Styles
Wiek: 31 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 274 Podziękował: 8 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2020-07-26, 17:46
Od kilku dni pykam regularnie w tego TEWa. Padło na baze danych z Ruttles Agression Era 2004 i save poszedł z federacją Pro Wrestling NOAH. Dodałem do rosteru Kurta Angle i Chrisa Benoita, a maniakalnym właścicielem federacji próbującym wypuścić arkę na o wiele szersze wody został sam Hulk Hogan
Poza tym nie maczałem więcej palców w zmianach bazie danych. Muszę przyznać, że gra się naprawdę miodnie. Gra nie jest idealna i kilka rozwiązań podobało mi się np. bardziej w TEW 2016 (np Child Companies były o wiele bardziej niezależne od nas). Gra wydaje się o wiele bardziej prostsza od poprzednich wersji - kasa sama płynie, skille zawodników zdają się rosnąć o wiele szybciej, łatwiej budować gwiazdy.
Bardzo podoba mi się motyw z turniejami - świetnie się to sprawdza na saveach z Japonii, gdzie można odpalić round-robin na 10 osób i mieć ładną tabelkę z regularnie aktualizowanymi statsami. Co mi się tutaj nie podoba, to brak możliwości ustawienia dwóch bloków turniejowych, gdzie zwycięzca każdego z nich walczy z finale. Może to jednak dodadzą.
Ogółem wciąga tak jak dawniej. Można w tym utonąć na wieeele godzin.
Wrestler: Savage, Okada, Styles
Wiek: 31 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 274 Podziękował: 8 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2020-12-22, 23:11
Gracie dalej?
Ja wciąż ogrywam swój save NOAH. Po dłuższych zmaganiach na wersji z torrentów wykupiłem oficjalną wersję. O wiele lepiej wszystko chodzi korzystając z oficjalnych aktualizacji.
Mam zamiar zrobić wkrótce upgrade swojego save z TEW 2016, gdzie grając modem z 1985 doszedłem AJPW do 1990 roku.