Wrestler: Shield
Wiek: 34 Dołączył: 11 Lut 2006 Posty: 1553 Podziękował: 7 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-12-26, 18:01
skrok00: przypominam o krótkiej argumentacji Twoich ocen bo widzę, że praktycznie jako jedyny nie chcesz się dopasować co całą resztę może kosztować temat.
Powiem tak, pewnie gdyby ktoś inny to oceniał, to powiedziałby, że daje 10/10 za sentyment do gry i takie tam pierdoły, ale nie Ja. Grałem raz w życiu, muzyka mi się nie podoba, więc ocena 2/10.
Dobra, żeby nie było, że daje sam rap polski, to może coś takiego ?
_________________ G: Mm Sebastian pyszna bazylia !
R: Naprawdę !
G: Prawda ?!
R: Podeślę Ci więcej 200TON !
G: Nigdy takiej nie jadłem.
S: Ja też.
R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .
Wrestler: Y2J HHH Usos
Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2010 Posty: 3290 Podziękował: 14 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-12-28, 00:49
Jestem zadowolony, że postanowiłem ocenić ostatni utwór. Powiem, że szukałem już kiedyś tej nutki i proszę gdy coś od tak przeczytam lub zrobię wychodzi mi to na korzyść. Nutka jest bardzo dobra i ciekawa. Dzięki Noface za wstawkę. 9/10
Wrestler: Y2J HHH Usos
Wiek: 28 Dołączył: 09 Gru 2010 Posty: 3290 Podziękował: 14 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-12-29, 16:26
Stara nutka, ale jara. Dobre pierwsze wrażenie potrafi robić mimo, że tylko pierwsze ale chyba nie może ona się ona znudzić jeżeli posłuchać jej raz dziennie. Fajnie się słucha 9/10.
_________________ Zrobiłem dużo dla biznesu:
Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.