Wrestler: John Cena Hulk Hogan Brat Hart
Wiek: 22 Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 15 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Mrągowo
Wysłany: 2010-05-15, 06:11
Bardzo ale to bardzo ci dziękuje
EJ robię Breta Harta brakuje mi już tylko butów i nałokientików a jak chcem je założyć to pisze "Yoy have reached the maximum number of layers." Proszę o szybka pomoc
Wrestler: HBK l John Cena l Daniel Bryan
Wiek: 25 Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 354 Podziękował: 7 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
a czy ktos mi odpisze na to jak zrobic te wiecej layerow na psp bo musze miec kane masked i hurricane
Jeżeli rozumiesz Angielszczyzne to prosze bardzo http://www.gamefaqs.com/b...w-2010/52336200
Dodam że widziałem na Youtubie jak ludzie zajebiscie mieli zhackowane svr 2010 na psp dużo cawów i nowe hale itp. Jak chcesz to napisz na pw to ci moze linka poszukam.
Wrestler: Aj Styles, MMG, Beer Money
E-fed: brak
Wiek: 26 Dołączył: 27 Gru 2009 Posty: 80 Podziękował: 4 Podziękowano mu 1 razy w 1 Postach
Wysłany: 2010-06-13, 20:02
rated r napisał/a:
Mam pytanie jak mam zrobic tak aby w caws mial wiecej layerów bo te 8 to mi nie wystarczom oczywiscie na psp
Robi się to za pomocą programu CWCheat, wystarczy trochę poczytać w internecie o tym programie i później znaleźć odpowiedni kod hackujący naszą konsole. Kiedyś mój brat tłumaczył to komuś tutaj na PW, chyba Wiater miał nick, ale dokładnie nie pamiętam. Cały program jest dość prosty w obsłudze, wystarczy poszukać kodu i go przepisać.
Wrestler: Aj Styles, MMG, Beer Money
E-fed: brak
Wiek: 26 Dołączył: 27 Gru 2009 Posty: 80 Podziękował: 4 Podziękowano mu 1 razy w 1 Postach
Wysłany: 2010-06-13, 20:09
To znajdź poradnik jak zainstalować to na twoim psp, o ile się nie myle tworzysz folder seplugins na roocie karty pamięci psp wklejasz tam folder z swoim CWCheatem o nazwie CWCheat, poźniej wyłączasz konsole i wchodzisz w recovery menu w zakladce plugins zaznaczasz CWCheata na enable. Masz juz CWCheata, a wprowadzanie kodów to po prostu kopiowanie i uzupełnianie odpowiednimi częściami.
Nie wiem, czy dobrze mówię, bo nie mam PSP obecnie.
_________________ Sygna wykonana przez Filipoo666.
Ostatnio zmieniony przez Peep 2010-06-13, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
Nie mogłem znaleźć CAW Booker T więc postanowiłem zrobić go sam . W spoilerze zdjęcia ubrań , niedługo dodam twarzy .( Spoiler Smackdown ) . WWE SvR 2011 Xbox 360 .
Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)