MAM pytanie bo kupuje gre jak walczyć o pasy np.us,ic,wwe
Mam gre i moge powiedzieć że się nie da ale i tak jest zaje*bista z niej najwięcej wrażeń jest
Gra dawno temu wyszła i zżera wszystkie nowsze i starsze inne gry o wrestlingu
skubanek9
Dołączył: 29 Paź 2010 Posty: 5 Podziękował: 2 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Jeszcze jedno takie pytanko wcześniej bym zapytał ale poprostu wyleciało mi z głowy
Czy jak zaczynam season mode to moge ustawić kto ma mieć Pas?? bo ci co mają bez zadnego ustawienia są poprostu nie lubiani przezemnie np.Shelton Benjamin
a season mode robie cawami
Wiek: 27 Dołączył: 09 Gru 2010 Posty: 3290 Podziękował: 14 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2010-12-18, 11:47
Sory że odkopuje temat ale mam jedno bardzo ważne dla mnie pytanie
Jak moge ustawiać jaką ma mieć wage mój Caw ?? Przeszukałem opcje wszystkie jakie są podczas tworzenia cawa i tam nic nie było. Czy to zależy od jego wzrostu bo nie umiem zrobić cięzekiej wagi dla cawa typu bigshow
Norbi
Wrestler: Orton, Rock, Edge, Bourne
Dołączył: 06 Lip 2010 Posty: 14 Podziękował: 18 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2010-12-18, 16:45
O ile się nie mylę to przy tworzeniu Cawa są gdzieś opcje Height i Weight i tam ustawiasz sobie wzrost i wagę
Moor
Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 22 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-01-23, 21:52
Gram obecnie w wwe ultime impact 2011 i trochę mi się znudził, ten tytuł z tego co mówicie jest świetny, tlc, wrestelmania, ciekawe czy royal rumble też jest ;p
mógłby mi ktoś dać linki do gry + jak ustawić emulator aby gra chodziła?
[ Dodano: 2011-01-23, 23:29 ]
ok linki mam, ale jak ustawić emulator ;/ nie znam się na tym bo nigdy tego nie robiłem
Lewy analog - Chodzenie
Prawy analog - Taunt
X - Uderzenie
[] - Akcja (podnoszenie broni, wychodzenie z ringu itp.)
/\ - Bieg
O - Irish Whip
O + kierunek na d-padzie - Chwyt
R1 - zmiana celu
L1 - finisher
R2 - blokowanie chwytów
L2 - blokowanie uderzeń
ps. na przyszłość przeglądaj tematy
Moor
Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 22 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-01-25, 16:21
to jak pomoże ktoś z tym emulem albo chociaż powie czy gra pójdzie na moim sprzęcie?
Cinek6
Dołączył: 27 Lut 2011 Posty: 1 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-03-05, 18:22
Mam podobny sprzęt i nie ma o czym mówić. Lepiej kup ps2 , tanie jest. Ja tak zrobiłem i gram sobie bez problemu.