Wrestler: Y2J Daniel Bryan Bourne Tajiri
Wiek: 24 Dołączył: 17 Gru 2009 Posty: 47 Podziękował: 4 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Kędzierzyn
Wysłany: 2009-12-25, 14:04
Mam 5 pytanek
1.Jak w elimination chamber ustawić kolejność wchodzenia wrestlerów
2.Jak w royal rumble ustawić kolejność wchodzenia nie tylko mojego wrestlera ale całej spółki
3.Jak w royal rumble zrobić żebyśmy wszyscy nie mieli po dwa finishery naładowane na start bo u mnie tak jest że wszyscy po dwa mamy a nie pokazuje jak to zmienić
4.Jak zobaczyć kto ma jaki pas i jak ustawić walke o pas
5.Czy jeśli w season mode wystartuje cruiserem to czy będe mógł się starać tylko o whc i wwe champa czy będe mógł walczyć o cruisera i pozostałe pasy bo cruiserem o whc to troche mission imposible dla mnie
I tak przyokazji porównam HCTP do SVR 07
HCTP SVR 07
Grywalność + -
hctp jest dużo szybszy i płynniejszy
Grafika - +
grafika w hctp aż taka zła nie jest ale za to jak wrestlerzy wchodza to ten obraz zanimi sprawia wrażenie jak by był z cieniutkiej tektury a efekty pirotechniczne wyglądają w hctp słabo
Trudność + -
w svr 07 po 2 tyg grania na legend potrafiłem wejść pierwszy w elimination chamber i bezproplemowo wygrać ale za to w hctp już nawet na hard pokonac cruiserem takiego heavyweighta dla mnie graniczy z cudem jeden jego kopniak i korpus mamy żółty
Realistyczność + -
w obu grach stoi na wysokim poziomie ale jednak w hctp jest z tym lepiej bo już takim hbk nie podniesiesz deadmena
Podsumowując ja wole HCTP ale to zależy od gustu dodam jeszcze że w svr 07 żeby włączyć walke trzeba czekać gdzies tak minute loadingów a w hctp jakieś 15 sec w svr 07 mamy money in the bank natomiast w hctp 3 stages of hell
Roster to zależy który okres wolisz ale w hctp jest więcej wrestlerów za to raczej gorsze legendy
Wrestler: Jericho, Bret Hart
Wiek: 24 Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 199 Podziękował: 1 Podziękowano mu 6 razy w 1 Postach Skąd: Jastrzębie
Wysłany: 2009-12-26, 15:02
5. Można mieć każde pasy czyli WWE tag team, World Tag team, Hardcore, US, IC, wagi lekkiej, WWE i WHC.
4. Wchodzisz w karierę i dajesz nową karierę. Potem trzeba wybrać figter'a a tam koło tych obrazków powinny być pasy. A jak o nie walczyć w EX to nie wiem.
3. Chyba nie można zmieniać
2. Chyba nie można.
1. Chyba nie można.
PS. Nie tylko dla ciebie zdobycie pas'a WWE lub WHC lekkim zawodnikiem to trudne zadanie. Gram HBK i chcę zdobyć pas IC. Nie mogę wygrać, bo jest w posiadaniu czerwonej maszyny...
_________________ The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!
piter737
Wrestler: Pope,Christian,Angle,MCMG,Edge
Wiek: 25 Dołączył: 23 Gru 2009 Posty: 8 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Kielce
Wysłany: 2009-12-28, 19:20
@HcK
Mógłbyś wysłać screena z ustawieniami emulatora pod wersję z Twoich linków bo nie chcę mi się z tym męczyć
Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 1752 Podziękował: 24 Podziękowano mu 4 razy w 3 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2009-12-28, 20:50
en3rgy napisał/a:
PS. Nie tylko dla ciebie zdobycie pas'a WWE lub WHC lekkim zawodnikiem to trudne zadanie. Gram HBK i chcę zdobyć pas IC. Nie mogę wygrać, bo jest w posiadaniu czerwonej maszyny...
Z tego co pamiętam to każdy title match w karierze jest No DQ. Wystarczy wyjąć krzesło, albo niczym Peter Gabriel pobawić się sledgehammerem i kilka razy podrapać nim Kane po szyi, albo brzuchu. Potem szybki Sweet Chin Music, albo i dwa, doprawić Chokeslamem i spinować. Proste, nie? Szczerze mówiąc miałem gorszy problem, bo miałem No 1 Contender Match z Takerem grając... Sheltonem Benjaminem. Ta walka nie była No DQ, dlatego musiał z pół godziny bawić się w wychodzenie za ring, łapanie Takera za nogę i jawbreakery z użyciem lin, później doprawiłem superkickiem i wygrałem jakoś. Później w title matchu z Anglem Taker wszedł na ring i mi pomógł
Wrestler: Jericho, Bret Hart
Wiek: 24 Dołączył: 20 Gru 2008 Posty: 199 Podziękował: 1 Podziękowano mu 6 razy w 1 Postach Skąd: Jastrzębie
Wysłany: 2009-12-28, 22:11
I nie jesteś w błędzie K-Pel. Ja se jednak bez tego dałem rady właśnie robiłem ciągle jawbreakery. Walka trwała dłuuuugo.
W tamtym sezonie grałem Brock'iem i nie polecam, bo zawsze wygrywałem i w dodatku ciągle walczyłem z takimi kogutami jak Shelton czy Ultimo Dragon i wygrywałem po 2 minuty.
Czy mi się wydaję czy w SmackDown większość walk to tag team? Bo jak grałem Lesnar'em to praktycznie każda walko to tag team match. A w RAW HBK'em to rzadko walczę drużynowo gdzieś jedna na miesiąc.
Gram karierę Tajirim głównie z tego względu, że chcę Japończykiem zdobyć pas WWE . Właśnie uciechę sprawia to, że takim Rico się dojdzie przynajmniej do IC champion. I dlatego kocham tę grę, bo jest megatrudna.
_________________ The BEST there is... The BEST there was... The BEST there ever will be!