Mahala widziałem, ale tylko na Wii. Jak potrzebujesz jeszcze jakieś to postaram się je znaleźć Tylko jeszcze nie rozumiem po co chcesz sobie miejsca marnować na jobberów zamiast stworzyć kogoś konkretnego
kosa313
Wrestler: Jeff Hardy John Cena Randy Ort
Wiek: 30 Dołączył: 21 Sty 2012 Posty: 5 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2012-01-22, 10:05
No wiesz na kimś w NxT się musze wyżywać i dzięki za JTG jest super no przydał by mi się jeszcze Tyler Reks albo Johny Curtis jak byś dał rade .
kosa313
Wrestler: Jeff Hardy John Cena Randy Ort
Wiek: 30 Dołączył: 21 Sty 2012 Posty: 5 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2012-01-22, 14:52
Ej ten Tyler Reks i JTG mi się wogóle nie przyda bo nei mam "comunity creations" a tam formuly nie ma wiec i tak nic mi to nie da ale dzięki jak byś zanlazł jakiegoś z formulą JTG i reka to byłbym wdzięczny.
LeVy
Wrestler: HBK|HHH|CM Punk
Dołączył: 14 Wrz 2011 Posty: 41 Podziękował: 3 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2012-01-30, 19:05
Witam. Nie mogę ściągnąć DLC do WWE 12 gdyż nie podłączam do Xbox'a 360 neta wiec poszukuje CAW Finishera Wejście Titantron Moveset ( z muzyką nie będzie raczej problemu xd ) Shawna Micheals. Mam najnowszego dasha a wiec muzykę mogę przez pendrive nagrać nie wiem jak jest z titantronem byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś znalazł by mi to wszystko.
Ja mam pytanie w sprawie CAWów. Mam wersję 2011 na PS2 i teraz: czy mogę wykorzystywać CAWy ze starszych wersji gry? Gdzieś czytałem, że system tworzenia postaci na PS2 jest praktycznie taki sam dla wersji 2009, 2010 i 2011, ale chciałbym się upewnić.
Raczej tak. Ja mam WWE '12 a zrobiłem CAW HBKa z SvR 2010. Praktycznie wszystko się pokrywało. Jeśli masz jakieś 2 części SvR to porównaj sobie opcje w CAW. Jeśli są te same (a na 90% są) to spokojnie można użyć CAWów ze starszych wersji i odwrotnie.
maly619 napisał/a:
czy Face Shape i Body Shape z PS3 będzie pasować w PS2?
Powinien pasować. Jedynie loga itp. nie będą pasować.