Wiek: 32 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-05-08, 12:53 Mad Ninja - Reflection of Perfection
Tym razem mój wybór padł na Mad Ninję. Od zawsze mu markowałem i byłem pod wielkim wrażeniem jego umiejętności. Więc przyszła pora na zrobienie i mu małego tribute video
Filmik wrzuciłem na dailymotion i na youtube. Zalecam jednakże oglądanie na dailymotion ze względu na o wiele lepsza jakość dźwięku i obrazu. http://telewizor.eu/parametry.html
Link do dailymotion:
dailymotion.pl/user/kam2150/video/x97vri_mad-ninja-reflection-of-perfection_sport
Link do youtube:
youtube.com/watch?v=qsfaUC1dvTQ
Ostatnio zmieniony przez KAm2150 2016-05-18, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Wrestler: Edge
Wiek: 27 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 1165 Podziękował: 50 Podziękowano mu 2 razy w 1 Postach
Wysłany: 2009-06-11, 12:41
Kojarzy mi się z PUW tak jak Kane z WWE Oczywiście nie chce tu go do niego porównywać bo obaj prezentują inny styl. Chodzi mi po prostu o to, że stał się twarzą swojej federacji i gdzie go nie zobaczę to przychodzi mi namyśl właśnie o niej. Postać znacząca i posiadająca nie małe umiejętności. Taunt wręcz zabójczy . Dzięki za film.