Tutaj jest link.
To jest pod mój komputer,ale gdyby ktoś miał problemy np z płynnością ,to zazwyczaj chodzi o fps.Aaaa w folderze memcards są moje save do SVR 2011(wszystko odblokowane) ,wiec jeżeli ktoś chce sobie przechodzić wszystko od początku ,to wystarczy skasować.
Gdyby coś było nie tak,to nie wmawiajcie sobie ,że słaby komp.To jest mit,że trzeba super kompa na to;p bardziej chodzi o odpowiednią konfiguracje;] Pozdrawiam
Mógłby ktoś podać link do ściągnięcia SvR czy to 2011, 2010 albo obojętnie jakiej. Przeszukałem dużo w internecie, na youtube jest dużo filmików ale linki tam podane zawierają wirusy albo już przepadły
Wrestler: Orton, Miz, Barrett, CM Punk
Wiek: 30 Dołączył: 11 Paź 2010 Posty: 53 Podziękował: 14 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Zgierz
Wysłany: 2011-07-22, 09:02
Witam. otóż mam następujący problem w czasie uruchamiania jakiejkolwiek gry, widnieje tylko czarny obraz, i chciałbym prosic o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Emulator: Pcsx2 0.9.6
Procesor: Intel core i5 2,5 GHz
Pamięc DDR: 3 Gb
Karta graficzna: ATI hd 5470 1 Gb
ustawienia emulatora są identyczne jak w udostępnionym linku przez TheRockFans.
@edit
Już po sprawie, po kilku minutach bawienia sie w konfiguracji, problem rozwiązany
Mac10Messi
Wrestler: John Cena
Wiek: 39 Dołączył: 23 Lip 2011 Posty: 2 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Tutaj jest link.
To jest pod mój komputer,ale gdyby ktoś miał problemy np z płynnością ,to zazwyczaj chodzi o fps.Aaaa w folderze memcards są moje save do SVR 2011(wszystko odblokowane) ,wiec jeżeli ktoś chce sobie przechodzić wszystko od początku ,to wystarczy skasować.
Gdyby coś było nie tak,to nie wmawiajcie sobie ,że słaby komp.To jest mit,że trzeba super kompa na to;p bardziej chodzi o odpowiednią konfiguracje;] Pozdrawiam
Cześć, dzięki za link Jednak mam problem. Mam plik iso z wersji SvR 2009 i po odpaleniu emulatora pojawiają mi się tylko takie gry jak SvR 2010 I 2011.
Ozzy
Wrestler: Randy Orton,Y2J,JoMo,Sheamus
Wiek: 25 Dołączył: 28 Cze 2011 Posty: 1 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-07-26, 09:16
A czy pójdzie mi jakaś gierka?
Procek:Intel Core i3-330M 2.27Ghz
Karta graficzna: ATI Mobility Radeon HD 5470
Ramy: 2GB
Windows 7 64Bity
[ Dodano: 2011-07-26, 12:38 ]
@UP chodzi mi o to ile wyciągne FPS-ów i może mi ktoś powiedziec jak skonfigurować emulator żeby wszystko ładnie szło.