Wydarzenia ze SmackDown, CM Punk wrócił do ri... (zobacz)
WrestleMania 37 - noc 1: Typy redakcyjne... (zobacz)
NXT TakeOver: Stand & Deliver - noc 2: Po... (zobacz)

AttitudePL na Facebook AttitudePL na YouTube AttitudePL na Twitter Nasz kanał RSS

Poprzedni temat «» Następny temat
Gramy w gry z PS2 na PC (najlepszy sposób)
Autor Wiadomość
C3NA SUCK
Jobber



Wrestler: The Miz , Rhino,Y2J,Edge
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 110
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: 2010-09-12, 19:52   

mówie o 1 vs 1 a wgl mam tak że gdy gram np elimination chamber i zastaną tylko dwie osoby to mam więcej FPS np z 30 robi się 40
_________________

 
     
wrestlemaniac 
Lower Midcarder



Wrestler: Mr. Anderson, Abyss, RVD,
Wiek: 27
Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 329
Podziękował: 16
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Oj daleko ;p
Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: 2010-09-12, 21:06   

To akurat jest normalne podobnie zresztą w walce RR na końcu kiedy zostaje dwóch przeciwników gra zapinadla. A może smackdown vs raw 2008 ma większe wymagania niż 2009. Chociaż to akurat mało prawdopodobne. Zostaje jeszcze jedna opcja: po prostu w danym momencie wyciągnąłeś więcej fps. To zależy od pracy procka.
_________________

 
     
C3NA SUCK
Jobber



Wrestler: The Miz , Rhino,Y2J,Edge
Dołączył: 01 Sie 2010
Posty: 110
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: 2010-09-13, 11:03   

A da sie w w svr 08 lub 09 wejść z przeciwnikiem na komore w Elimination Chamber i zrobić z niej jakiś ruch np powerslam którym zrzucimy przeciwnika z komory ??
_________________

 
     
Logan815 


Wrestler: Austin|Rock|HBK|CM Punk
Wiek: 24
Dołączył: 20 Paź 2009
Posty: 20
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Wrocław
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-09-13, 14:08   FPS

U mnie na emulatorze to wygląda tak (2x2.5 procesor):
SD:HCTP - 2 zawodników 60 fps
SvR 2006 - 55 fps
SvR 2007 - 50 fps
SvR 2008 - 45-50 fps
SvR 2009 - 45-50 fps
SvR 2010 - 35-40 fps
SvR 2011 - 50 fps


Jeszcze chcę dodać że SvR 2008 chodzi tak jak 06 i zdecydowanie lepiej od 07
Aktualnie sobie komfortowo pogrywam w 08, więc jak się ma sprzęt i odrobinę czasu można pograć spokojnie w SvR na PC.

Edit: SvR 2011 chodzi mi o wiele lepiej od '09 i '10. Wiecie może czy na emulatorze na full screenie działa lepiej niż na window ?
I czy komuś działa 0.97, znaczy w ogóle się nie zawiesza ?
Ostatnio zmieniony przez Logan815 2010-10-30, 08:46, w całości zmieniany 4 razy  
 
     
dklj

Dołączył: 29 Paź 2010
Posty: 46
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: 2010-10-29, 19:01   

gdy włączam Emulator w Ps2 Output pisze Emulation State is Reset. Wiecie może o co chodzi? Bo się niby włącza w tym Ps2 output pisze co napisałem i się pokazuje Sony Entertainment i pokazuje sie potem czerwony ekran i pisze Please insert the format Disc. Macie jakieś pomysły? Bo kiedyś tak miałem z SvR 2010 i jakoś mi działa a 2011 już nie.
 
     
Eriksen
Jobber



Wrestler: Christian,Orton,Cena
Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 188
Podziękował: 17
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-11-06, 19:31   

a mi pójdzie?????????? 2 gb ram geforcee 9800 gt 512 mb procek amd athlon 2x 3.1 ???????????????????????????/chodzi mi znaczy ile fps wyciagne w podstawowych czesciach svr i ktore jest najlepsze??
 
 
     
Logan815 


Wrestler: Austin|Rock|HBK|CM Punk
Wiek: 24
Dołączył: 20 Paź 2009
Posty: 20
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Wrocław
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2010-11-07, 12:15   

Jeżeli masz procesor 2x3.1 bo ja mam 2x2.5 to gwarantuję ci, że na 100% SvR 11 i wszystkie inne części będą ci chodzić jak na ps2, czyli 50fps, bo u mnie jest max 45.
 
     
wrestlemaniac 
Lower Midcarder



Wrestler: Mr. Anderson, Abyss, RVD,
Wiek: 27
Dołączył: 07 Mar 2010
Posty: 329
Podziękował: 16
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Oj daleko ;p
Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: 2010-11-08, 12:58   

Logan815 a możesz podać swoją konfiguracje emu... Albo lepiej by było gdybyś wrzucił gdzieś na download. Ja mam 2 x2.4 i wyciągam 35 w smackdown vs raw 2008 ;/ Z góry dzięki ;)
_________________

 
     
X-MEN24

Dołączył: 17 Lis 2008
Posty: 8
Podziękował: 26
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2010-11-09, 11:54   

jakie jest haslo do emulatora bo tamte co napisane nie potchodzi! pisze ze niepoprawne haslo
 
     
Wojtos 

Wrestler: Edge
Wiek: 26
Dołączył: 24 Gru 2010
Posty: 4
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-02-18, 14:13   

Witam.Jaka konfiguracje ustawić na psx2.
Moj komputer :

Procesor : AMD Phenom(tm) II X4 905e Processor
Ram : 4 GB
Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 64-bit
GeForce GTX 465



Wielkie dzięki za pomoc :)

[ Dodano: 2011-02-18, 19:16 ]
ref.
 
 
     
pletwonurek

Dołączył: 27 Lut 2011
Posty: 1
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-02-27, 19:15   

Witam @ll. Mam wielką prośbe.
mam gre WWE SmackDown vs RAW 2011 PAL PS2
Mam PC o konfiguracji:
Procesor: intel core 2 quad q9650 3.00 gh
grafika: ati hd4770 1GB
ram 2x2gb = 4 gb
win7 64 bit
wiem ze trzeba mieć emulatora z biosem i pluingami. Mam emulatora pcsx2 wersja 0.9.6 zasysam rózne biosy i pluingi ale nic nie chce ruszyć i już mnie to wpienia.
Mam prośbe jak może ktoś konkretnie skonfigurować pod takiego blaszaka to prosze o linka z emulatorem i wszelkimi dodatkami. Bede bardzo wdzięczny
z góry dziękuję
blaszak chyba nie jest za słaby aby emulować pcsx2
Jeszcze raz prosze o pomoc
 
     
lepek 
Lower Midcarder


Wrestler: Kasai/Foley/Team 3D/MCMG/
Wiek: 22
Dołączył: 06 Mar 2009
Posty: 395
Podziękował: 73
Podziękowano mu 5 razy w 1 Postach
Skąd: Przyborów
Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: 2011-03-13, 11:18   

Czy mógłby ktoś dać link do najlepszego/najnowszego plugin'a grafiki? Chciałbym uzyskać jak najwyższą jakość.
 
 
     
Eriksen
Jobber



Wrestler: Christian,Orton,Cena
Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 188
Podziękował: 17
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2011-03-13, 12:04   

[quote="lepek"]Czy mógłby ktoś dać link do najlepszego/najnowszego plugin'a grafiki? Chciałbym uzyskać jak najwyższą jakość.[/quote
]


Jakość od plugina chyba się się nie zmienia, bo na każdym pluginie mialem po 50fps, a róznicy graficznej nie zaauważyłem
 
 
     
Te Gusta O No 

Wrestler: Jeff Hardy, Hernandez
Dołączył: 17 Mar 2011
Posty: 5
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 3/3/4
Wysłany: 2011-03-17, 19:39   

Ja mam kompa
4 rdzenie
4 GB RAM
procesor do gier Intel Core 2 Quad
i zejebiście śmiga PS.gram w wwe smackdown vs raw 2011
 
 
     
Glamazon

Wrestler: Beth Phoenix
Dołączył: 27 Mar 2011
Posty: 14
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-03-27, 20:39   

Mam lapka


Mobile DualCore Intel Pentium M, 2000 MHz (12 x 167)
997 Mhz, 1.75 GB RAM

Nie wiem czy podałem dobre parametry i czy wszystkie :P

Jeśli dobre- pójdzie mi jakies svr, przynajmniej 08, 09? 11 na pewno nie pojdzie, ale ja sie tam nie znam...
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Google
 
Copyright © 2001-2010 Attitude      Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group