czyli zdaje się, że tylko mój komp dźwiga emulowanie a wcale nie jest taki dobry
Intel Core 2 Quad
2gb Ram
Grafika: GeFroce8600GTS
Gram w SVR 2009 i nie narzekam na nic oprócz przyspieszonego dźwięku
z konfiguracją walczyłem(znaczy w sumie Hardyboyz walczył, bo to on mi pomagał) jakieś 3-4 dni... z początku nic się nie uruchamiało, trochę kombinowania... tysiąc pięćset emulatorów na kompie ale jednak wszystko ruszyło
Wrestler: Cena,Orton,Taker,DX,Hardy Boyz
Wiek: 26 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 68 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Głogów
Wysłany: 2009-04-07, 10:36
Najlepsze rozwiązanie to by było jakbyście kupili używaną i przerobioną konsole ps2 ona nie jest teraz taka droga. Następnie kupić płytkę ściągnąć svr jaką tam chcecie część nagrać i po sprawie a nie męczyć się z tymi emulatorami
Wiesz co pepi? teraz już mam ps2 i smackdown vs raw, ale poprzednie tygodnie konfigurowania emulatora sie opłacały. Dla niektórych może sie nie chce, ale jak bacie dobry procesor i dużo zapału to napewno coś dobrego z tego wyjdzie. ;p
[ Dodano: 2009-04-07, 11:59 ]
arek, ja sciągałem pcsx2 z tąd ( http://thepiratebay.org/t...D_%5Bdopeboy%5D )i wszystko działa do tej pory. Właśnie emulowanie takie jest. Raz działa raz nie, ale ten emu powinien ci chodzić dobrze. Sory, to jest torrent.
_________________ U can't see me?? MY TIME IS NOW!!!!!
Mam emulator pcsx2 9.6 sciągniety z innej strony i gdy włączam gre jest czarny obraz a fps skacza w okolicach 300....sprawdzałem rózne konfiguracje i tak samo sie dzieje....co zrobic???Procesor mam dobry
Ściągnij z tamtego toorenta co ci dałem i może bedzie dobrze. Duże też jest prawdopodobieństwo, że gra jest jakaś wadliwa. Jak masz dobry procesor to innych powodów, dla których gra ci nie chodzi nie widze.
_________________ U can't see me?? MY TIME IS NOW!!!!!