Wrestler: Dreamer|Orton|Punk
Wiek: 27 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 901 Podziękował: 46 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Mielec
Wysłany: 2008-08-10, 12:24
KAm2150, gdybym miał prawko i jakiś samochód to bardzo chętnie bym przejechał tą całą Polskę, bo napewno warto, ale w takim wieku nie mam sie jak ruszyć
Darujcie sobie teksty typu: przyjechałbym ale jestem za młody/rodzice mnie nie puszczą/nie stać mnie bo nie zarabiam bo się jedynie kompromitujecie.
Mam takie pytanko Wrestlerzy (zostali dodani do rosteru) tacy jak Legend_Killer, którzy mieszkają trochę daleko od miejsca federacji.Czy ich występy były jednorazowe ?
Wiek: 31 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2008-08-19, 18:36
Nie, nie były to jednorazowe wypady, dlatego zostali dodani do rosteru Postarają się raz na jakiś czas przyjeżdżać więc ich fani mogą być spokojni Może nawet jeszcze w tym miesiącu coś znowu nakręcimy http://www.lwowiak.republika.pl/kamienice.html
Ostatnio zmieniony przez KAm2150 2016-05-18, 13:45, w całości zmieniany 1 raz
Wrestler: Randy orton
Wiek: 31 Dołączył: 10 Sie 2008 Posty: 6 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: gorzów wlkp.
Wysłany: 2008-10-25, 23:16
Po występie w PiWG ,,Storm of pomerania,, wiele się nauczyłem z Kam2150, wymieniliśmy się wiedzą o wrestlingu która ma wielką;] Ale niestety od tamtego czasu nie trenowałem wrestlingu;/ reszte skilli owszem;] Ale moge powiedzieć tylko jedno.... Następna Gala PIWG z moim udziałem i Ridera bedzie rewolucją backyard wrestlingu w Polsce ;]
Wrestler: Jeff Hardy,Undertaker,CM Punk,
E-fed: Mr. Volcano
Wiek: 28 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 161 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Soest/Niemcy
Wysłany: 2008-10-30, 18:39
Coz podobac podobalo mi sie bardzo Bardzo dobrze ruchy Wamwychodza Moja ocena to 5+ Sam chcialem probowac, ale goscie z klasy sie tym nie interesuja albo boja sie cos polamac xD I takie pytanie: Przyjezdzacie kiedys do Niemczech?xD