Wrestler: HHH | Rollins | Andrade
Wiek: 24 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 114 Podziękował: 4 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-04-03, 09:34
dobra, jeszcze jedno. Jak wyskoczyc zawodnikiem poza ring ? bo Lionsaulta umiem zrobic ale tego drugiego przez liny za nic w swiecie nie zrobie. Jaka kombinacja klawiszy do tego ?
dobra, jeszcze jedno. Jak wyskoczyc zawodnikiem poza ring ? bo Lionsaulta umiem zrobic ale tego drugiego przez liny za nic w swiecie nie zrobie. Jaka kombinacja klawiszy do tego ?
Biegniesz, przed linami sie nachylasz (kontra) i jak jest nachylony przed linami dajesz przycisk odpowiadający za bicie
Wrestler: HHH | Rollins | Andrade
Wiek: 24 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 114 Podziękował: 4 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-04-08, 16:10
dzieki. Ostatnie pytanie Jest jakiś mod datowany na 2010/11 ? (nie Ruthless Agression)
Puszka
Dołączył: 09 Kwi 2011 Posty: 1 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-04-09, 21:00
Mam pewien problem otóż, jest taka opcja podczas robienia swojej postaci personality i ustawiłem że moja postać ma dobre stosunki z Chris'em Jericho nie wiedząc że jest tam sporo opcji np. twoja postać lubi single match'e, Hell in a cell match'e i takie tam.Chciałem tą opcje wytestować, no i nie mogę znaleźć tej opcji, próbowałem szukać w tym miejscu gdzie się edytuje swoja postać, ale nie ma nigdzie. Mógłby mi ktoś wskazać gdzie się znajduje ta opcja?
Z góry dziękuje.
Wrestler: Rock CM Punk
Wiek: 30 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 721 Podziękował: 10 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-04-17, 15:18
Puszka napisał/a:
Mam pewien problem otóż, jest taka opcja podczas robienia swojej postaci personality i ustawiłem że moja postać ma dobre stosunki z Chris'em Jericho nie wiedząc że jest tam sporo opcji np. twoja postać lubi single match'e, Hell in a cell match'e i takie tam.Chciałem tą opcje wytestować, no i nie mogę znaleźć tej opcji, próbowałem szukać w tym miejscu gdzie się edytuje swoja postać, ale nie ma nigdzie. Mógłby mi ktoś wskazać gdzie się znajduje ta opcja?
Z góry dziękuje.
Po stworzeniu postaci już nie można tego zmienić. Musisz od nowa zrobić postać jeśli chcesz coś innego ustawić.
_________________ Entertainment > Wrestling
Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety
Wrestler: ChristianCage/AJ Styles/Benoit
Wiek: 26 Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 141 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Olszyna
Wysłany: 2011-06-22, 21:45
Dasz raczej rade mi na laptopie 2.5ghz celeron 512 ram smigało
_________________ "...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER
*CHRIS BENOIT 1967-2007*
Wrestler: Punk, Jericho, Daniel Bryan
Wiek: 23 Dołączył: 19 Cze 2011 Posty: 200 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2011-10-14, 21:56
Troche odkopałem, ale mam ważne pytanie.Jak grać przez sieć?
Wiem, wiem, trzeba mieć dobry emulator i mieć z kim grać.Problem w tym, że mam ten emulator, mam z kim grać tylko jak to kurde włączyć ;/
Włączam gre, mam wyszukiwarke serwerów, coś sie pokazuje, jak na jakiś klikam to mam connecting i nic sie nie dzieje.Da rade postawić tam swój serwer, czy cos?
Wiek: 25 Dołączył: 29 Gru 2006 Posty: 1549 Podziękował: 299 Podziękowano mu 528 razy w 85 Postach Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2011-10-15, 09:50
Użyj przycisku Enter IP i spróbuj połączyć się przez serwer 62.61.44.66:27888. Potem kliknij w 'create new game', kolega niech użyje przycisku 'join', a następnie użyj 'start game' i ciesz się grą online.