Hall of Fame, Thunderdome, nowe zasady dot. s... (zobacz)
Wydarzenia ze SmackDown, McMahon zmienia plan... (zobacz)
Nowe walki w karcie SmackDown i Fastlane, zmi... (zobacz)

AttitudePL na Facebook AttitudePL na YouTube AttitudePL na Twitter Nasz kanał RSS

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: RazorR
2008-07-30, 15:46
WWF SmackDown! 2: Know Your Role
Autor Wiadomość
nttn 
Upper Midcarder


Wiek: 25
Dołączył: 29 Gru 2006
Posty: 1549
Podziękował: 299
Podziękowano mu 528 razy w 85 Postach
Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2011-02-04, 19:11   

rycerski30: http://download.attitudef...e.do.zapisu.rar - skorzystaj z tych.
 
 
     
enzu 
Jobber



Wrestler: HHH | Rollins | Andrade
Wiek: 24
Dołączył: 31 Maj 2010
Posty: 114
Podziękował: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-04-01, 20:43   

Wie ktos jak zagrać karierę Mankindem ? Istnieje jakis cheat umożliwiajacy to ?
 
     
Norbi 

Wrestler: Orton, Rock, Edge, Bourne
Dołączył: 06 Lip 2010
Posty: 14
Podziękował: 18
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-04-02, 11:35   

Najprawdopodobniej nie da się tego uczynić...Nie jestem pewien, ale nie ma go w wyborze postaci w Season Mode
 
 
     
enzu 
Jobber



Wrestler: HHH | Rollins | Andrade
Wiek: 24
Dołączył: 31 Maj 2010
Posty: 114
Podziękował: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-04-03, 09:34   

dobra, jeszcze jedno. Jak wyskoczyc zawodnikiem poza ring ? bo Lionsaulta umiem zrobic ale tego drugiego przez liny za nic w swiecie nie zrobie. Jaka kombinacja klawiszy do tego ?
 
     
Weed 
Lower Midcarder


Wrestler: CM Punk
Dołączył: 25 Cze 2009
Posty: 331
Podziękował: 112
Podziękowano mu 102 razy w 13 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Ostrzeżeń:
 3/3/4
Wysłany: 2011-04-03, 09:54   

enzu napisał/a:
dobra, jeszcze jedno. Jak wyskoczyc zawodnikiem poza ring ? bo Lionsaulta umiem zrobic ale tego drugiego przez liny za nic w swiecie nie zrobie. Jaka kombinacja klawiszy do tego ?


Biegniesz, przed linami sie nachylasz (kontra) i jak jest nachylony przed linami dajesz przycisk odpowiadający za bicie :P

(taką kombinacją Rey może 619 zrobić)
 
     
enzu 
Jobber



Wrestler: HHH | Rollins | Andrade
Wiek: 24
Dołączył: 31 Maj 2010
Posty: 114
Podziękował: 4
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-04-08, 16:10   

dzieki. Ostatnie pytanie :P Jest jakiś mod datowany na 2010/11 ? (nie Ruthless Agression)
 
     
Puszka

Dołączył: 09 Kwi 2011
Posty: 1
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2011-04-09, 21:00   

Mam pewien problem otóż, jest taka opcja podczas robienia swojej postaci personality i ustawiłem że moja postać ma dobre stosunki z Chris'em Jericho nie wiedząc że jest tam sporo opcji np. twoja postać lubi single match'e, Hell in a cell match'e i takie tam.Chciałem tą opcje wytestować, no i nie mogę znaleźć tej opcji, próbowałem szukać w tym miejscu gdzie się edytuje swoja postać, ale nie ma nigdzie. Mógłby mi ktoś wskazać gdzie się znajduje ta opcja?
Z góry dziękuje.
 
     
ArriS 
Midcarder



Wrestler: Rock CM Punk
Wiek: 30
Dołączył: 09 Paź 2010
Posty: 721
Podziękował: 10
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Olsztyn
Wysłany: 2011-04-17, 15:18   

Puszka napisał/a:
Mam pewien problem otóż, jest taka opcja podczas robienia swojej postaci personality i ustawiłem że moja postać ma dobre stosunki z Chris'em Jericho nie wiedząc że jest tam sporo opcji np. twoja postać lubi single match'e, Hell in a cell match'e i takie tam.Chciałem tą opcje wytestować, no i nie mogę znaleźć tej opcji, próbowałem szukać w tym miejscu gdzie się edytuje swoja postać, ale nie ma nigdzie. Mógłby mi ktoś wskazać gdzie się znajduje ta opcja?
Z góry dziękuje.


Po stworzeniu postaci już nie można tego zmienić. Musisz od nowa zrobić postać jeśli chcesz coś innego ustawić.
_________________
Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)
 
     
Eriksen
Jobber



Wrestler: Christian,Orton,Cena
Dołączył: 24 Paź 2010
Posty: 188
Podziękował: 17
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2011-04-17, 16:51   

enzu napisał/a:
dzieki. Ostatnie pytanie :P Jest jakiś mod datowany na 2010/11 ? (nie Ruthless Agression)


Niestety nie ma .
 
 
     
menelag1 
Jobber



Wrestler: Michaels ,Hall ,Nash ,Taker
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 207
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: 2011-06-22, 21:41   

Mam pytanie czy da się emulować tą grę na takim sprzęcie :
procesor - AMD sempron 2500+ 1,40 Ghz
RAM-512MB
Karta graficzna - Geforce FX 550
_________________
NWO FOR LIFE !
 
     
Archi 
Jobber



Wrestler: ChristianCage/AJ Styles/Benoit
Wiek: 26
Dołączył: 14 Maj 2011
Posty: 141
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Olszyna
Wysłany: 2011-06-22, 21:45   

Dasz raczej rade mi na laptopie 2.5ghz celeron 512 ram smigało
_________________
"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER
*CHRIS BENOIT 1967-2007*
 
     
ajfan 
Upper Midcarder


Wrestler: Styles, Youth Suicide
E-fed: Aero
Wiek: 24
Dołączył: 01 Mar 2008
Posty: 1099
Podziękował: 69
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-06-22, 22:35   

Emulacja gier z PSX udaję się prawie na każdym komputerze, także nie ma sensu o to pytać :)
_________________

 
 
     
menelag1 
Jobber



Wrestler: Michaels ,Hall ,Nash ,Taker
Dołączył: 15 Sty 2010
Posty: 207
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: 2011-06-23, 08:08   

he he ale Smackdown ! vs RAW 2010 raczej mi nie pójdzie :P
_________________
NWO FOR LIFE !
 
     
LASTRIDER 
Jobber



Wrestler: Punk, Jericho, Daniel Bryan
Wiek: 23
Dołączył: 19 Cze 2011
Posty: 200
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2011-10-14, 21:56   

Troche odkopałem, ale mam ważne pytanie.Jak grać przez sieć?

Wiem, wiem, trzeba mieć dobry emulator i mieć z kim grać.Problem w tym, że mam ten emulator, mam z kim grać tylko jak to kurde włączyć ;/

Włączam gre, mam wyszukiwarke serwerów, coś sie pokazuje, jak na jakiś klikam to mam connecting i nic sie nie dzieje.Da rade postawić tam swój serwer, czy cos?
 
     
nttn 
Upper Midcarder


Wiek: 25
Dołączył: 29 Gru 2006
Posty: 1549
Podziękował: 299
Podziękowano mu 528 razy w 85 Postach
Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2011-10-15, 09:50   

Użyj przycisku Enter IP i spróbuj połączyć się przez serwer 62.61.44.66:27888. Potem kliknij w 'create new game', kolega niech użyje przycisku 'join', a następnie użyj 'start game' i ciesz się grą online. ;)
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Google
 
Copyright © 2001-2010 Attitude      Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group