Wiek: 38 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 3759 Podziękował: 1 Podziękowano mu 183 razy w 87 Postach Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-21, 08:41
Zdecydowaliśmy, że nowym General Managerem został Streetovs
Dziekujemy wszystkim za zgłoszenia - pierwszy raz mieliśmy kilku bardzo konkretnych kandydatów, i ciężko było się zdecydować na jedną osobe.
Wrestler: Koper
Wiek: 36 Dołączył: 05 Lis 2003 Posty: 2029 Podziękował: 12 Podziękowano mu 75 razy w 14 Postach Skąd: Pruszków
Wysłany: 2010-04-01, 18:19
W związku ze zwolnieniem się jednego etatu General Managera, ponownie ogłaszamy nabór na to stanowisko. Wszystkich chętnych spełniających poniższe warunki prosimy o zgłaszanie swoich kandydatur w tym temacie.
Dla przypomnienia wymagania:
1) Dlugi staz na forum
2) Duzo wolnego czasu
3) Zaufanie innych uzytkownikow, jak rowniez "niekaralnosc" na forum
4) Znajomosc tematyki wrestlingu
Jednocześnie życzymy nazjazzowi powodzenia w przyszłych aktywnościach na scenie poza strukturami Attitude.
Wrestler: Piper | Rock | Punk
Wiek: 34 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 10595 Podziękował: 71 Podziękowano mu 778 razy w 57 Postach Skąd: Radom
Wysłany: 2010-04-01, 18:54
Koper napisał/a:
1) Dlugi staz na forum
2) Duzo wolnego czasu
1 - Roznie mozna patrzec na to
2 - Jakby nie patrzec... Check
3 - ... niekaralny Check
4 - Ch-Ch-CHECK
Zglaszam sie choc bardziej upatrywalem się w roli czlowieka trzymajacego piecze nad tematami ogolnymi na czele z filmami. Everybody at home of course feel free to put your hand on the screen and feel me flow through you into your home. Let Me Become the first Staight Edge Attitude General... Manager
Wrestler: Kane, Vampiro, Tommy Dreamer
E-fed: Jimmy Hendrixon(wakacje:P)
Wiek: 29 Dołączył: 11 Lut 2008 Posty: 1047 Podziękował: 119 Podziękowano mu 13 razy w 7 Postach Skąd: from nowhere
Wysłany: 2010-04-01, 19:04
Cytat:
1) Dlugi staz na forum
2) Duzo wolnego czasu
Zgłaszam się, choć za długiego stażu na forum nie mam(w sensie odkąd forum istnieje.) to i tak znaczną ilość osób z forum poznałem
Karalny byłem tylko raz, ale ostrzeżenie zostało zdjęte przez Razor'a(ostrzeżenie było za link w SB...)
O zaufanie innych użytkowników trzeba zapytać właśnie ich.
Ze znajomością tematyki wrestlingu jest dobrze.
Wrestler: SCSA|Sting|Angle
Wiek: 35 Dołączył: 04 Wrz 2009 Posty: 3789 Podziękował: 210 Podziękowano mu 7 razy w 6 Postach Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-04-01, 19:12
a co mi tam widzę, że pozostali kandydaci mają duuuużo więcej postów, ale się nie przerażam
1. Długiego stażu na forum nie mam
2. Dużo wolnego czasu mam
3. Niekarany, a zaufanie to nie wiem
4. Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
Dodatkowe umiejętności:
1. Na forum mojego kierunku pełnię od początku (2 rok) funkcję moderatora
2. Na forum klasowym z LO pełniłem przez 3 lata funkcję moderatora
3. Posiadam prawo jazdy, kat. B do 06.2005 r
a jaki jest zakres zadań General Managera?? jakie działy, kompetencje, etc.?? zawsze mogę być pomocnikiem GM
E-fed: SeBa
Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 250 Podziękował: 46 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: M.Górka
Wysłany: 2010-04-01, 19:50
1) Długi staż na forum-jakieś półtora roku
2) Dużo wolnego czasu-czas mam zawsze
3) Zaufanie innych użytkowników, jak również "niekaralność" na forum-niekaralny
4) Znajomość tematyki wrestlingu-jest ale jakbym miał lepszego neta była by lepsza (długo mi się gale ściągają)ale newsy regularnie wszystkie sprawdzam
PS wiem że może przeszkadzać mój wiek
Wrestler: Koper
Wiek: 36 Dołączył: 05 Lis 2003 Posty: 2029 Podziękował: 12 Podziękowano mu 75 razy w 14 Postach Skąd: Pruszków
Wysłany: 2010-04-02, 08:52
Dziękujemy za poważne propozycje i odzew. Niemniej jednak oferta była jedynie żartem Prima Aprilisowym . Nazjazz wciąż jest General Managerem i na tą chwilę nie poszukujemy nowych osób.
Wszelkie pretensję proszę przesyłać pod adres pomysłodawcy nazjazza .
Wrestler: Stone Cold,Sting
E-fed: Nas Jazzowski
Wiek: 31 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 2111 Podziękował: 53 Podziękowano mu 663 razy w 222 Postach Skąd: Białystok