Curt Hawkins and Zack Ryder: Play as Batista, and spear Edge twice in Week 7.
W tygodniu siódmym grając Batistą wykonaj speara dwa razy. Niestety teraz nie pamiętam kto był wtedy przeciwnikiem.
Okej dzięki . Przyznam się że nigdy nie grałem RTWM(raczej karierę lub po prostu z kolegami ) i tu nasuwa się moje pytanie : czy podczas gry zadania takie jak te(np.Curt Hawkins and Zack Ryder: Play as Batista, and spear Edge twice in Week 7) są poboczne i czy gracz jest o nich powiadamiany przez jakiś komunikat lub coś w tym stylu . np dajmy na to taki tekst : jeżeli zrobisz speara na Edgu to odblokują ci się CAWy Curta i Zacka czy po prostu sam musisz do tego dojść
Wiek: 26 Dołączył: 08 Kwi 2009 Posty: 189 Podziękował: 2 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2010-07-12, 10:39
Grając RTWM podczas wczytywania niektórych walk pojawi się komunikat o walce, i może być informacja, że jeśli coś zrobisz to coś odblokujesz, to może być wszystko, od muzyki wejściowej, przez ataki do zawodników. Po tej walce wyskoczy ci okno z wymogiem, oraz czy go zaliczyłeś czy nie, jeśli tak, to dowiesz się co odblokowałeś.
Grając RTWM podczas wczytywania niektórych walk pojawi się komunikat o walce, i może być informacja, że jeśli coś zrobisz to coś odblokujesz, to może być wszystko, od muzyki wejściowej, przez ataki do zawodników. Po tej walce wyskoczy ci okno z wymogiem, oraz czy go zaliczyłeś czy nie, jeśli tak, to dowiesz się co odblokowałeś.
OK dziękuje , a niektóre zadania są losowe czy wszystkie stałe ? jak stałe to proszę kogoś o podanie jakiejś stronki lub tematu na którym było by podane kiedy i jak zrobić dane zadania , do svr 10 też jeśli można :> z góry dzięki
Grając Punkiem rtwm w 2 tygodniu muszę położyć przeciwnika na stół żeby odblokować bonus. Jak mam to zrobic bo jak robię Irish Whipa to on się od niego odbija zamiast się opszeć czy coś w tym stylu.