Wiek: 27 Dołączył: 29 Paź 2007 Posty: 1218 Podziękował: 71 Podziękowano mu 128 razy w 11 Postach Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2008-10-27, 20:48 Wrestling Quiz - reaktywacja?
Tak sobie pomyślałem czy ktoś miałby ochotę na walki z wiedzy o wrestlingu? Myślę że tak dlatego piszę ten temat. Ja nawet mógłbym się zająć tymi walkami. Jeśli ktoś byłby chętny to proszę o pisanie w tym temacie. Jeśli będzie 10-15 osób chętnych ja stanę na wysokości zadania i postanowię robić quizy wrestlingowe.
[ Dodano: 2008-10-31, 18:05 ]
Dobra 10 osób zagłosowało na "tak". Zebranie pytań i zogranizowanie wszystkiego powinno trwać do końca miesiąca tak myśle. Kto chce się zapisać na pierwszą galę proszę o pisanie w opowiedziach. Mecze odbędą się z dziedziny: WWE,WWF,TNA oraz Indys. W odpowiedziach proszę pisać do jakiej dziedziny się zgłaszacie
Wrestler: Savage, Okada, Styles
Wiek: 31 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 274 Podziękował: 8 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2008-11-02, 15:28
W sieci istnieje coś takiego jak PWQ - Polish Wrestling Quiz, ludzie z irca wiedzą o co chodzi. Tworzenie tego typu gal tutaj niema sensu, ponieważ biorą udział w tym te same osoby.
Wrestler: Rick Rude, Kenta Kobashi
Wiek: 31 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 3487 Podziękował: 40 Podziękowano mu 2 razy w 1 Postach Skąd: Jacksonville
Wysłany: 2008-11-02, 18:22
Z resztą Joga.. jakby się zabrał za to ktoś kto siedzi dłużej w temacie, to jeszcze...
pisałem o PWQ, ale mój post został skasowany. Wejdzie na irc to podeśle wam link do stronki, bo tutaj widocznie nie można czegoś takiego robić -_-