A ja mam pytanie gram tryb menager i nie wiem co zrobic zeby show było na przyzwoitym poziomie od czego to zalezy ?? od feudu miedzy zawodnikami czy od popularnosici?? bo juz sam nie wiem
_________________ Sygnatura by Mistrz Filipoo666
Triple H Forever!!!!!!!!!!!!
A ja mam pytanie gram tryb menager i nie wiem co zrobic zeby show było na przyzwoitym poziomie od czego to zalezy ?? od feudu miedzy zawodnikami czy od popularnosici?? bo juz sam nie wiem
_________________ Sygnatura by Mistrz Filipoo666
Triple H Forever!!!!!!!!!!!!
Wrestler: Y2J HHH Usos
Wiek: 27 Dołączył: 09 Gru 2010 Posty: 3290 Podziękował: 14 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-06-03, 20:26
Nichrom666 napisał/a:
To jest różnie . To zależy zarówno jak i od popularności zawodników tak jak od show , które zrobiłeś. Im bardziej poplularny zawodnik to jedna gwiazdka w góre , ale gdy masz Cawa i jest mało popularny to chociażby grałbyś długi czas i tak będzie to słabo ocenione.
A więc dokładaj do każdej jednej walki chociaż po 1 mocno popularnym zawodników do tych słabszych. A w ME dawaj najlepszych i rób najlepsze show , ale nie rób simulate bo własnie tutaj konsola ci róznie to ustawia .
Wrestler: Y2J HHH Usos
Wiek: 27 Dołączył: 09 Gru 2010 Posty: 3290 Podziękował: 14 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-06-03, 23:35
Nichrom666 napisał/a:
dzieki wielkie za odpowiedz:) a przez Fatigue zawodnikow mogą nasilic sie kontuzje?? i czy pomagają cos treningi zawodnikow??
Fatigue tak można dostać kontuzje , ale da się to wyłączyć gdzieś w opcjach (chyba w laptopie) .
Treningi pomagają Cawą dostajesz wtedy +1,2,3 czegoś tam zależy na co dasz trening (overall da sie rade kupic rowniez w sklepie w tym laptopie) .
Mam pytanie co do 24/7 Mode. Czy gra kończy się po matchu na WrestleManii? Bo jestem właśnie przy NYR, mam pas WWE, a w rankingu jestem strasznie nisko, więc trochę słabo by było tak słabo skończyć.
Czy ma ktoś linki do SvR 2008 na PSP ale żeby chodził GM Mode, bo ostatnio ściągałem i nie chodził, a tylko na tym mi zależy.
Jak coś to może być 2007 byle tylko GM chodził.
Piotr3110
Wiek: 24 Dołączył: 09 Kwi 2011 Posty: 17 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2012-03-09, 21:06
Czy warto kupić ósemkę? Mam już HCTP,2006,2007,2009,2010 i 2011 i nie wiem czy mi się to opłaca.