Wiek: 38 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 3759 Podziękował: 1 Podziękowano mu 183 razy w 87 Postach Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-08-28, 16:26 Ostrzeżenia!
UWAGA!
Każda osoba, dająca jakiekolwiek ostrzeżenie ma obowiązek pisac o tym w tym temacie. Piszemy dokładnie komu dajemy bana/ostreżenie i za co. Ew. możemy dopisać na ile jeśli jest to ostrzeżenie tymczasowe.
TO JEST OBOWIAZEK!
Najlepiej jeśli podacie linka do tematu/posta za którego dotyczy ostrzeżenie, jeśli temat/post zamierzacie skasować to wpierw zapiszcie sobie tekst tematu/postu i wklejcie tutaj jako cytat.
Przypominam iż moderatorzy mogą dawać warny tylko za przewinienia w działach które moderują... jeśli zauważą przewinienie w innym dziale to powinni powiadomić o tym jednego z SM który podejmie już stosowne działania bądź też nie.
Nie strzelamy też warnami jak z karabinu, za pierwsze przewinienie na forum prawie nigdy nie należy się warn. Spokojnie usuwamy post lub piszemy w nim komentarz i zaznaczamy iż następnym razem może być warn.
Osoby postronne mają zakaz komentowania warnów, takie postępowanie będzie nagradzane warnem.
Jedynie pisać tu mogą osoby które dały warna, wszelkie dyskusje na ich temat prowadzimy na PW.
Ostatnio zmieniony przez Przemk0 2008-06-11, 18:31, w całości zmieniany 4 razy
Czas nieokreślony (myślę, że jak user się wyrobi to można zdjąć)
_________________ Dość postrzegania wrs jako rozrywki dla smarków. Dziecięcy umysł nie jest w stanie pojąc złożoności fabularnej większości storyline'ów oraz ringowego kunsztu zawodników. (Vaclav, 28.10.2015)
Wrestler: Stone Cold, Santino, J.Storm
Wiek: 36 Dołączył: 14 Kwi 2005 Posty: 1462 Podziękował: 29 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2007-11-04, 10:19
BigMainEver - zagadał na gg do mnie podając się za Kopera i chciał moje hasło do forum, żenada jednym słowem. Koper już został poinformowany i szykuje się ban.
Wrestler: Koper
Wiek: 36 Dołączył: 05 Lis 2003 Posty: 2029 Podziękował: 12 Podziękowano mu 75 razy w 14 Postach Skąd: Pruszków
Wysłany: 2007-11-04, 10:49
estewu napisał/a:
BigMainEver - zagadał na gg do mnie podając się za Kopera i chciał moje hasło do forum, żenada jednym słowem. Koper już został poinformowany i szykuje się ban.
Ban założony za sytuację, którą opisał estewu. Ban można zdjąć za około 3 lata gdy kolega BigMainEver skończy 18 lat.
Wrestler: Bam Bam Bigelow
E-fed: Szakal, Chris More Attitude
Wiek: 41 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 5188 Podziękował: 20 Podziękowano mu 11 razy w 4 Postach Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-11-07, 09:37
Dodatkowo w poscie ze Zdjęciami wpisał jakieś "coś" które musiałem skasować.
_________________ Dość postrzegania wrs jako rozrywki dla smarków. Dziecięcy umysł nie jest w stanie pojąc złożoności fabularnej większości storyline'ów oraz ringowego kunsztu zawodników. (Vaclav, 28.10.2015)
Wrestler: Bam Bam Bigelow
E-fed: Szakal, Chris More Attitude
Wiek: 41 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 5188 Podziękował: 20 Podziękowano mu 11 razy w 4 Postach Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-11-15, 16:49
User monstershark, ostrzeżenie za 4pkt czyli ban ..
Userowi ktoś z moderatorów skasował posta (Powód: Post nie wnoszący nic do tematu, Link do tematu: http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=9178) co spowodowało iż dostał on automatycznego maila z maila redakcyjnego który poinformował go o tym fakcie. User wtedy pokazał się swoją inteligencje i odpisał na tego maila.. wysłanego przez automat. Oto treść :
"A ty wpisz lachociag - na pewno cos znajdziesz dla siebie pajacu"
Kod forum który wysyła te maile poczuł się zapewne obrażony i za to ban