Wrestler: Stone Cold, Santino, J.Storm
Wiek: 36 Dołączył: 14 Kwi 2005 Posty: 1462 Podziękował: 29 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2007-07-29, 23:36 Co sądzicie o dotychczasowym WWE Fantasy?
Zakładam temat, gdyz czytelnicy bardzo rzadko się wypowiadają, a jestem ciekaw jak Wam się podoba nasze nowe WWE Fantasy, scenariusze, feudy itp. Co jest ok, co można poprawić bądź zmienić... Zapraszam do dyskusji
Ostatnio zmieniony przez estevez 2007-07-30, 16:28, w całości zmieniany 1 raz
Wrestler: Ziggler, The Undertaker, Tomko
Wiek: 33 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 4594 Podziękował: 40 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: K-Koźle
Wysłany: 2007-07-30, 00:22
Czytam was bardzo egularnie i musze przyznac ze gale sa bardzo fajne. Macie dużo świezych i ciekawych pomysłów, a moge sie załóżyć że w waszych głowach jest jeszcze wiele ciekawych storyline'ów
Wrestler: MVP,Orton,Taker,RVD,AJ,Kennedy
Wiek: 29 Dołączył: 18 Lip 2006 Posty: 195 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Ostrołęka
Wysłany: 2007-07-30, 01:03
Czytam wszystkie Gale i stwierdzam,że są świetne jedyne co mi się nie podobało to kompletne zeszmacenie Edga mam nadzieje,że wróci na szczyt ;].Jeszcze takie Pushowanie Kane i Kevina Thorna jest dla mnie przesadne ale to pewnie dlatego,że ich nie lubie.
Wrestler: Kevin Thorn, El Generico
Wiek: 31 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 1229 Podziękował: 42 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Londyn
Wysłany: 2007-07-30, 10:35
Edge niestety nabawił się kontuzji co uniemożliwiło mu powrót na szczyt:P
[ Dodano: 2007-07-30, 10:54 ]
A swoją drogą to świetny temat Estewu,sam myślałem o czymś takim.
Tylko tak ankieta:P Nie lepiej by było "jak ci się pododba wwe fantasy?" ze skalą ocen?
Wrestler: Bam Bam Bigelow
E-fed: Szakal, Chris More Attitude
Wiek: 41 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 5188 Podziękował: 20 Podziękowano mu 11 razy w 4 Postach Skąd: Szczecin
Wysłany: 2007-07-31, 10:07
.. ankieta powinna mieć możliwość wybrania więcej niż jednej odpowiedzi.. tak to się cięzko zdecydowac
_________________ Dość postrzegania wrs jako rozrywki dla smarków. Dziecięcy umysł nie jest w stanie pojąc złożoności fabularnej większości storyline'ów oraz ringowego kunsztu zawodników. (Vaclav, 28.10.2015)
Wrestler: Raven, Mick Foley, CM Punk
E-fed: Vaclav
Wiek: 35 Dołączył: 25 Wrz 2004 Posty: 1853 Podziękował: 28 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Łuków
Wysłany: 2007-07-31, 12:48
Czytam wszystkie gale trzech brandów i muszę przyznać, że najbardziej ciekawi mnie ECW. Dotychczas było to za sprawą teamu Sand & Dreamer, CM Punk i polityka Shane'a (przywrócenie Extreme Rules). A jak będzie teraz, zobaczymy - w końcu Tedd może wszystko schrzanić.
Z Smackodwn podobała mi się walka o stanowisko GM i końcowy match na GAB. Tu kibicuje Thornowi i Edge'owi (liczę na face turn i zawiązanie opozycji dla rządów Vickie. Szkoda, że stracił wlosy )
Raw? poziom dobry, ale nikomu nie kibicuje no i Cena...
Wrestler: Stone Cold, Santino, J.Storm
Wiek: 36 Dołączył: 14 Kwi 2005 Posty: 1462 Podziękował: 29 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2007-08-19, 00:44
chciałbym też przeczytać opinie tych użytkowników, którzy nie wróżyli nam nic dobrego... chciałbym wiedzieć jak oceniają to co robimy, czy dobrze nam idzie, czy teraz dają już nam większe szanse na udane kontynuowanie zabawy zapraszam do dyskusji
Wrestler: Triple H, Edge, Randy Orton
Wiek: 34 Dołączył: 21 Gru 2004 Posty: 341 Podziękował: 1 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Śląsk
Wysłany: 2007-08-21, 23:42
Właśnie największym zaskoczeniem WWE Fantasy jest to, że wszyscy się trzymiecie i regularnie pojawiają się gale. Nawet z PPV czy SNME nie było problemu. Tak to przynajmniej wygląda ze strony czytelnika Macie fajne pomysły i oby tak dalej No i John "Terminator" Cena nie jest mistrzem. W ogóle lepsi mistrzowie niż w realu, no ale to zadanie nie było trudne skoro Great Kali jest champem Powodzenia w dalszym pisaniu
Wrestler: Savage, Okada, Styles
Wiek: 31 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 274 Podziękował: 8 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2007-09-18, 22:08
Zacząłem czytać na poważnie od Unforgiven, po tej gali zerknąłem na RAWy, SD! oraz ECW promujące tą gale, każdy jak napisał przedmówca posiada inny styl pisania. Większych uwag nie mam, chociaż moglibyście robić mniej gimmick matchy. Widać macie wiele pomysłów, storyline potrafią wciągnąć i aż chce się czytać następne odcinki, ciężko wybrać ulubiony brand, w każdym jest coś ciekawego, w ECW jakiś zamaskowany wrestler zaatakował Sandmana, w SmackDown! Masters został wywieziony do Kanady a na RAW dojrzewa nam angle między braciami Hardys i Snitskym Respekt dla twórców, za pomysły i prace jaką wkładają w te diary.