Wysłany: 2006-06-14, 16:55 Narodziny gwiazdy (tworzenie wrestlera)
Witam, jestem "świeży" jeśli chodzi o e-fedy. Kiedys ze strony Attitude był link do spisu zawodników z AWF (rooster) niestety od jakiegos czasu ów link nie działa. Moje pytanie brzmi: Chciałbym dołaczyc do AWF ale ie wiem jak powinnienem opisać swojego zawodnika (co wpisać). Style, chwytu? Czy jest możliwośc podania szkicu tworzenia postaci albo nawet lepiej: przykładowego zapaśnika? Z góry dzięki za pomoc!
Wrestler: Outsiders, Hart, Flair, HBK
Wiek: 32 Dołączył: 09 Lis 2003 Posty: 6671 Podziękował: 23 Podziękowano mu 1 razy w 1 Postach Skąd: Mysłowice
Wysłany: 2006-06-14, 17:00
No to mamy zadanie dla naszych adminów . Wrazamy do Twojego pytania. Masz przedstawić dokładny opis jego gimmicku, wzrost, wagę, akcje kończącą, ulubione akcje, theme i wszystko to, co jest charakterystyczne dla Twojego wrestlera. Jeżeli wróci strona (a mam nadzieje, że wkrótce wróci ), to będziesz mógł zobaczyć jak to dokładnie wygląda.
Ok, napiszę na podstawię tego a później najwyżej się poprawi...
Kolejna spraw, nie jest powiedziane do kogo wysyłac meile z zawodnikiem. Do Scythe'a? Razora?
Wrestler: Sasha Banks, KO, Hall, Savage
E-fed: Scy The Rampage
Wiek: 33 Dołączył: 22 Wrz 2005 Posty: 1430 Podziękował: 3 Podziękowano mu 1 razy w 1 Postach Skąd: NorthSide
Wysłany: 2006-06-22, 21:37
Ok, niedługo zerknę na Twój mail. Oczywiście nie obiecuje, że Twój wrestler sobie długo powalczy (o ile w ogóle powalczy), bo sytuacja w AWF z dnia na dzień się pogarsza. Może chociaż doczekasz się swojej karty w projekcie Itchy'ego