Kolejne PPV od Impact Wrestling w styczniu, r... (zobacz)
Znany najbliższy rywal Shawna Michaelsa? Stat... (zobacz)
Wyniki gali Maniac Zone Wrestling Project 1: ... (zobacz)

AttitudePL na Facebook AttitudePL na YouTube AttitudePL na Twitter Nasz kanał RSS

Poprzedni temat «» Następny temat
TEW 2016
Autor Wiadomość
bezi50

Wrestler: Undertaker,The Rock,SCSA,Kane
Wiek: 22
Dołączył: 01 Lis 2011
Posty: 45
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-07-21, 17:47   

1. Wiecie może w jaki sposób można zwolnić kogoś z kontraktu?

2. Czy federacje prowadzone przez komputer są w stanie tworzyć własne tygodniówki? Bo wydaje mi się, że nie.
 
     
TheVillain 
Upper Midcarder



Wrestler: Styles/Rollins/Balor/YoungBuck
Wiek: 20
Dołączył: 07 Paź 2012
Posty: 1626
Podziękował: 316
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Katowice
Wysłany: 2018-07-22, 12:50   

1.Wchodzisz w: roster---->profil typa---->kontrakt----->release/fire/whatever... (brak dostępu do TEWa w tym momencie utrudnia mi pomoc ;) )
2. TAK
 
 
     
feltzz 
Jobber



Wrestler: Bryan|Styles|Michaels
Wiek: 18
Dołączył: 18 Lut 2018
Posty: 228
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2018-08-02, 19:19   

W trakcie gry w TEW, a raczej na jej samym początku kliknięcie w zakładkę Announcers powoduje taki błąd:



ktoś ma jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić? Próbowałem już wyczyścić komputer różnymi programami, także sposoby ze strony twórcy gry nie działają, więc może ktoś tutaj ma jakiś pomysł :)

EDIT: Problem rozwiązany! Temat więc nieaktualny :D
 
     
estevez 
Upper Midcarder



Wrestler: Stone Cold, Santino, J.Storm
Wiek: 32
Dołączył: 14 Kwi 2005
Posty: 1461
Podziękował: 29
Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2018-10-09, 20:15   

TheVillain napisał/a:
Po instalacji win 10 nie uruchamia mi się w ogóle TEW. Nie wiem czym jest to spowodowane... dodam, że posiadam folder windowsOld z danymi z win8, gdzie jest ta sama wersja TEWa również zainstalowana. Czy to może być powód moich problemów?


Ponawiam pytanie kolegi - gra nie uruchamia się u mnie pod Windowsem 10 - nie pojawia się żaden błąd itp, po prostu nie trybi. Macie może jakieś rozwiązanie?
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Google
 
Copyright © 2001-2010 Attitude      Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group