Ważne ogłoszenie Stephanie McMahon, kolejne u... (zobacz)
WWE ponownie chce powrotu Kelly Kelly? Znak z... (zobacz)
Corvus vs La Ruffa na KPW Godzina Zero 2018, ... (zobacz)

AttitudePL na Facebook AttitudePL na YouTube AttitudePL na Twitter Nasz kanał RSS

Poprzedni temat «» Następny temat
NJPW G1 Climax 28 - harmonogram
Autor Wiadomość
VillainLee 
Upper Midcarder



Wrestler: Omega Styles Naito Y2J
Wiek: 25
Dołączył: 02 Lip 2015
Posty: 1013
Podziękował: 51
Podziękowano mu 14 razy w 11 Postach
Skąd: Starogard
Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: 2018-07-09, 01:03   NJPW G1 Climax 28 - harmonogram

G1 CLIMAX 28, Day 1 – A Block
SAT. JULY. 14. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Tokyo, Ota City General Gymnasium

– Hiroshi Tanahashi Vs Minoru Suzuki
– Togi Makabe Vs YOSHI-HASHI
– Michael Elgin Vs “King of Darkness” EVIL
– Kazuchika Okada Vs Jay White
– Bad Luck Fale Vs Hangman Page


G1 CLIMAX 28, Day 2 – B Block
SUN. JULY. 15. 2018 | 2.00AM ET | 3PM JST | 6.00AM GMT
Tokyo, Ota City General Gymnasium

– Juice Robinson Vs Tama Tonga
– Hirooki Goto Vs SANADA
– Tomohiro Ishii Vs Toru Yano
– Kenny Omega Vs Tetsuya Naito
– Kota Ibushi Vs Zack Sabre Jr.


G1 CLIMAX 28, Day 3 – A Block
MON. JULY. 16. 2018 | 5.00AM ET | 6.00PM JST | 9.00AM GMT
Hokkaido Prefectural Sports Center Hokkai Kitayell

– YOSHI-HASHI Vs “King of Darkness” EVIL
– Kazuchika Okada Vs Bad Luck Fale
– Michael Elgin Vs Hangman Page
– Togi Makabe Vs Minoru Suzuki
– Hiroshi Tanahashi vs Jay White


G1 CLIMAX 28, Day 4 – B Block
THU. JULY. 19. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
TOKYO, Korakuen Hall

– Juice Robinson Vs Kota Ibushi
– Hirooki Goto Vs Kenny Omega
– Tomohiro Ishii Vs Tetsuya Naito
– Toru Yano Vs Zack Sabre Jr.
– SANADA Vs Tama Tonga

G1 CLIMAX 28, Day 5 – A Block
FRI. JULY. 20. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
TOKYO, Korakuen Hall

– Hiroshi Tanahashi Vs Bad Luck Fale
– Togi Makabe Vs “King of Darkness” EVIL
– Michael Elgin Vs Jay White
– Kazuchika Okada Vs Hangman Page
– YOSHI-HASHI Vs Minoru Suzuki


G1 CLIMAX 28, Day 6 – B Block
SAT. JULY. 21. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
TOKYO, Korakuen Hall

– Juice Robinson Vs Tetsuya Naito
– Hirooki Goto Vs Tomohiro Ishii
– Toru Yano Vs Kota Ibushi
– Kenny Omega Vs Tama Tonga
– SANADA Vs Zack Sabre Jr.

G1 CLIMAX 28, Day 7 – A Block
SUN. JULY. 22. 2018 | 3.30AM ET | 4.30PM JST | 7.30AM GMT
Tokyo, Esforta Arena Hachioji

– Hiroshi Tanahashi Vs Hangman Page
– Togi Makabe Vs Kazuchika Okada
– Michael Elgin Vs YOSHI-HASHI
– Jay White Vs Minoru Suzuki
– “King of Darkness” EVIL Vs Bad Luck Fale

G1 CLIMAX 28, Day 8 – B Block
THU. JULY. 26. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Niigata,Ao-re Nagaoka

– Juice Robinson Vs Kenny Omega
– Hirooki Goto Vs Toru Yano
– Tomohiro Ishii Vs Zack Sabre Jr.
– Tetsuya Naito Vs Tama Tonga
– SANADA Vs Kota Ibushi

G1 CLIMAX 28, Day 9 – A Block
FRI. JULY. 27. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Shizuoka, Act city Hamamatsu

– Hiroshi Tanahashi Vs Togi Makabe
– Michael Elgin Vs Minoru Suzuki
– Kazuchika Okada Vs YOSHI-HASHI
– Jay White Vs Bad Luck Fale
– “King of Darkness” EVIL Vs Hangman Page


G1 CLIMAX 28, Day 10 – B Block
SAT. JULY. 28. 2018 | 5.00AM ET | 6.00PM JST | 9.00AM GMT
Aichi Prefectural Gymnasium

– Juice Robinson Vs Toru Yano
– Hirooki Goto Vs Tetsuya Naito
– Tomohiro Ishii Vs Kota Ibushi
– Kenny Omega Vs SANADA
– Tama Tonga Vs Zack Sabre Jr.


G1 CLIMAX 28, Day 11 – A Block
MON. JULY. 30. 2018 | 6.00AM ET | 7.00PM JST | 10.00AM GMT
Kagawa,Takamatsu City General Gymnasium

– Hiroshi Tanahashi Vs YOSHI-HASHI
– Togi Makabe Vs Bad Luck Fale
– Michael Elgin Vs Kazuchika Okada
– Jay White Vs Hangman Page
– “King of Darkness” EVIL Vs Minoru Suzuki


G1 CLIMAX 28, Day 12 – B Block
WED. AUGUST. 1. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Kagoshima,Kagoshima Arena

– Juice Robinson Vs SANADA
– Hirooki Goto Vs Kota Ibushi
– Tomohiro Ishii Vs Tama Tonga
– Toru Yano Vs Tetsuya Naito
– Kenny Omega Vs Zack Sabre Jr.


G1 CLIMAX 28, Day 13 – A Block
THU. AUGUST. 2. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Fukuoka Citizen Gymnasium

– Hiroshi Tanahashi Vs “King of Darkness” EVIL
– Togi Makabe Vs Hangman Page
– Michael Elgin Vs Bad Luck Fale
– Kazuchika Okada Vs Minoru Suzuki
– Jay White Vs YOSHI-HASHI


G1 CLIMAX 28, Day 14 – B Block
SAT. AUGUST. 4. 2018 | 4.00AM ET | 5.00PM JST | 8.00AM GMT
OSAKA PREFECTURAL GYM (EDION ARENA OSAKA)

– Juice Robinson Vs Zack Sabre Jr.
– Hirooki Goto Vs Tama Tonga
– Tomohiro Ishii Vs Kenny Omega
– Toru Yano Vs SANADA
– Tetsuya Naito Vs Kota Ibushi

G1 CLIMAX 28, Day 15 – A Block
SUN. AUGUST. 5. 2018 | 2.00AM ET | 3PM JST | 6.00AM GMT
OSAKA PREFECTURAL GYM (EDION ARENA OSAKA)

– Hangman Page Vs Minoru Suzuki
– YOSHI-HASHI Vs Bad Luck Fale
– Kazuchika Okada Vs “King of Darkness” EVIL
– Togi Makabe Vs Jay White
– Hiroshi Tanahashi Vs Michael Elgin


G1 CLIMAX 28, Day 16 – B Block
WED. AUGUST. 8. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Kanagawa,Yokohama Cultural Gymnasium

– Tetsuya Naito Vs SANADA
– Kota Ibushi Vs Tama Tonga
– Toru Yano Vs Kenny Omega
– Hirooki Goto Vs Zack Sabre Jr.
– Juice Robinson Vs Tomohiro Ishii


G1 CLIMAX 28, Day 17 – A Block
FRI. AUGUST. 10. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Tokyo,Nippon Budokan

– Bad Luck Fale Vs Minoru Suzuki
– YOSHI-HASHI Vs Hangman Page
– Jay White Vs “King of Darkness” EVIL
– Togi Makabe Vs Michael Elgin
– Hiroshi Tanahashi Vs Kazuchika Okada


G1 CLIMAX 28, Day 18 – B Block
SAT. AUGUST. 11. 2018 | 5.30AM ET | 6.30PM JST | 9.30AM GMT
Tokyo,Nippon Budokan

– Tetsuya Naito Vs Zack Sabre Jr.
– Kenny Omega Vs Kota Ibushi
– Toru Yano Vs Tama Tonga
– Tomohiro Ishii Vs SANADA
– Juice Robinson Vs Hirooki Goto


G1 CLIMAX 28, Finale
SUN. AUGUST. 12. 2018 | 2.00AM ET | 3.00PM JST | 6.00AM GMT
Tokyo,Nippon Budokan

– A Block Winner Vs B Block Winner
_________________
Mamy mundial 4K: Kolumbia, Kazań, Klęska, a czwarte "K" proszę sobie dopisać - Jacek Laskowski

http://tenzwyklyblog.blogspot.com/ - zapraszam

User dnia - 16 Kwietnia 2016
Recaper roku 2016
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Google
 
Copyright © 2001-2010 Attitude      Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group