Wrestler: Valiant|Danielson|Kobashi
Dołączył: 04 Lut 2009 Posty: 598 Podziękował: 26 Podziękowano mu 55 razy w 16 Postach Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-20, 12:54 Nowa federacja na Florydzie. Konkurencja dla TNA, czy po pro
Nowa federacja na Florydzie. Konkurencja dla TNA, czy po prostu kolejny projekt?
Autor : BRKSTRM
Na początku lipca Dave Meltzer podał w Wrestling Observerze informację o formującej się na Florydzie nowej federacji pro wrestlingu. Podpisano kontrakty z 30-40 wrestlerami. Na początku wiadomo było o tym, że występować mają tam Sean Waltman, 2 Cold Scorpio i Vader. Ale kto właściwie ma prowadzić tę federację? Najważniejszym nazwiskiem jest Sean Davis, wrestler przez wiele lat związany z niezależną federacja z Florydy - Full Impact Pro. Davis ma być głównym zarządzającym federacją. Drugim członkiem zarządu ma być Kevin Kleinrock znany ze swojego okresu jako wiceprezydent XPW, prawa ręka prezesa federacji - Roba Blacka. Jest również współtwórcą i głównym bookerem mającego tylu samo fanów co i przeciwników Wrestling Society X, które było pokazywane na antenie MTV. Mister Saint Laurent znany też jako Jared Davis był komentatorem w FIP i ROH, ja...
... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/no...ny-projekt.html
Wrestler: Undertaker,The Rock,SCSA,Kane
Wiek: 26 Dołączył: 01 Lis 2011 Posty: 65 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Warszawa
Wysłany: 2018-06-03, 05:39
Wybaczcie, że odgrzebuję tak stary temat. Wiem, że nie powinno się tego typu rzeczy robić, ale ciekawi mnie czy ta wspomniana tutaj tajemnicza federacja ostatecznie wystartowała i zorganizowała jakąś gale czy wszystko rypło jeszcze zanim się zaczęło?
Dołączył: 26 Mar 2008 Posty: 1752 Podziękował: 24 Podziękowano mu 4 razy w 3 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2018-06-03, 14:42
Zrobiłem krótki research, z którego wynika, że byli bardzo daleko od organizacji jakiegokolwiek eventu.
Federacja miała nazywać się Worldwide Wrestling Promotions. WhatCulture poświęciło im krótką notkę w jednym z rankingów:
http://whatculture.com/ww...e-ground?page=2