Będzie ktoś może wstawiał linki do ciekawszych modów? Jak nie , to mógłbym ja coś poszperać. Przy okazji najbardziej zjebana postać w wwe...Miz -move set to kosmos, poza tym, czy tylko mine się wydaję, że przez cały czas trwania pojedynku, ma on zamknięte oczy?
[ Dodano: 2015-05-07, 22:10 ]
Teraz zauważyłem, że usunęli opcję tworzenia finishera. Dziwna sytuacja jest z tym ladder matchem. W universe mode takowy działa.
Wiecie może, czy da się walczyć o walizkę?
_________________ Zwolnić Zygę!!! Bezwarunkowo!!! Nie żartuję!!! Już!!!
Wrestler: Danielson,Tanahashi,Shark Boy
E-fed: Vegard Jacobsen
Wiek: 27 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 737 Podziękował: 20 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-05-08, 13:31
Ja się wstrzymuję od grania dopóki nie pojawią się jakieś mody puro/indy. Ale patrząc na to sprawa wyglądam całkiem obiecująco : http://smacktalks.org/for...of-honor-apron/
Wrestler: Taker, Cena, Edge
Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 5 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2015-05-10, 19:00
Czy można zrobić coś z następującym problemem: w "Career Mode" nie chce mi się zapisać gra. W każdym innym trybie jest ok. Nie wiem, co mam z tym zrobić.
Lekki odkop. Wiem, że bum na 2k15 minął właściwie zaraz po wydaniu gry, ale mam jedno konkretne pytanie. Czy wydał ktoś w końcu dlc do pobrania na pirata? Z modami takiegoż problemu nie ma a dlc przynajmniej ja jak szukałem , tak znaleźć nie potrafię.
_________________ Zwolnić Zygę!!! Bezwarunkowo!!! Nie żartuję!!! Już!!!
Zależy, o jaki sprzęt pytasz. Na X-a i PS raczej nie znajdziesz, za to na PC-ty są na torrentach obrazy z dodanymi od razu dlc do zainstalowania. Ja np. nigdy nie natknąłem się na spiracone DLC do 2k na konsole
Wrestler: Keith Lee, Big E, Owens, Otis
Wiek: 27 Dołączył: 18 Lip 2010 Posty: 4769 Podziękował: 57 Podziękowano mu 208 razy w 51 Postach Skąd: Śląsk
Wysłany: 2015-10-10, 22:20
Promocja na Steamie, -75%. Poważnie się zastanawiam, czy wreszcie tego nie wziąć. Był już wyciek na stronie, że 2K16 ma być też na PC, ale jeśli nawet, to i tak pewnie z opóźnieniem, jak piętnastka.
_________________ ...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.
Typer WWE 2018 - 3 miejsce
Typer NXT 2018 - 1 miejsce
Wie ktoś co zrobić, żeby z wersji Reloaded skopiować save z cawsami do wersji Steam? Skusiłem się na promocję i kupiłem, ale żaden caws mi nie działa. Skopiowałem niby save, ale jakiś problem cały czas jest.