Wrestler: Piper | Rock | Punk
Wiek: 31 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 10435 Podziękował: 71 Podziękowano mu 778 razy w 57 Postach Skąd: Radom
Wysłany: 2015-05-06, 20:35
Zawsze powtarzałem, że jak ktoś z naszego podwórka (z DDW) ma szansę na osiągnięcie czegoś w tym biznesie, to jest to ona. Są umiejętności - choć dla WWE i tamtejszej dywizji to najmniej ważny czynnik, nie oszukujmy się - są chęci, jest wygląd. Czy dostrzegą ją w natłoku nadsyłanych filmików? Pochodzenie na pewno pomoże. Jeśli o samo promo chodzi, to było proste, treściwe i pokazało, co miało pokazać. Bez zbędnych fajerwerków. Podobało mi się.
Wiek: 32 Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 1773 Podziękował: 1 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Starogard
Wysłany: 2015-05-08, 19:20
Niestety jednostka centralna okazała się być zbyt over i ją wycięli. Byłem przekonany, że obaj przyjęli po jednej jarzeniówce, a okazuje się, że Gregowi przypadły obie. Największe bumpy należały do niego. W dalszym ciągu czekam na pełny hardore match.
Jakby ktoś nie doczytał, ostatniego dnia kursu letniego ma odbyć się gala czyli 16 sierpnia, a dzień prędzej będzie pokaz adeptów. Kurs jest w Gdynii, ale hala na galę szukana jest w całym trójmieście. Jakby kogoś interesował zlot attitude to może sobie rezerwować termin na weekend 15-16 sierpnia. Jak pojawi się więcej szczegółów to będzie można powiedzieć gdzie dokładnie się on odbędzie, ale ma to być trójmiasto.
Jak byli wrestlerzy DDW poszli na swoje, to można było by wrzucić całe walki z House Showów na kanał youtube'owy Do Or Die Wrestling.
Szczególnie z DDWHS2, bo walki i klimat był całkiem niezły (wrestlerzy byli bardziej wyluzowani niż na DDWHS) i szkoda by ten materiał przepadł, a wątpię by KPW wykorzystało to do materiałów promocyjnych.
Najlepiej powrzucać pojedyncze walki, jak to było z
Bardzo prawdopodobne, bo z sprawdziłem sobie jego wywiady i on od 2013 roku praktycznie w każdym mówił, że "nie mam czasu na prowadzenie szkoły i federacji, bo mam rodzinę".
Gdańsku wystąpił, tylko na DDW WOŚP 2015 w Przywidzu (w ostatniej chwili przenieśli ich z Sopotu) i na DDW House Show w Gdańsku.
DDW House Show nie wspominam najlepiej, bo był to darmowy pokaz (było dużo przypadkowych ludzi, reakcja była taka sobie, chanty proste i dość rzadkie) i większość wrestlerów chyba zjadła trema, a po gali nie było czasu pogadać z zawodnikami, bo woźna czy tam szatniarka zaczęła wszystkich wyganiać - wrzeszczała, że chce iść do domu.
Biletowane (15zł normalny/10 ulgowy) DDW House Show 2 było lepiej przygotowane (były dwie przerwy na pogawędkę z wrestlerami i adeptami, jedna w środku karty, druga po "walce wieczoru") i wrestlerzy byli bardziej wyluzowani - nie było Roida
Prawdę mówiąc dopiero po DDW HS2 przekonałem się do produktu gdańskiej federacji, przedtem spodziewałem się klapy - mniej niż 25 osób, a było około 50 (na niebiletowanym DDW HS1 było około 60) tak na moje oko.