Wrestler: Bam Bam Bigelow
E-fed: Szakal, Chris More Attitude
Wiek: 41 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 5188 Podziękował: 20 Podziękowano mu 11 razy w 4 Postach Skąd: Szczecin
Wysłany: 2014-04-25, 09:12 Moderator działu
Chcielibyśmy zareklamować ten dział i promować go na stronie oraz profilu facebook'owym. Do tego jednak musi tutaj być porządek i raporty o przyzwoitej jakości.
Poszukujemy, więc moderatora tego działu. Osoba ta miała by za zadanie:
- Ustalać z "recaperami" podział obowiązków
- Pilnować regularnego oddawania raportów
- Ustalić i pilnować format pisanych tematów oraz samych raportów
- Wyszukiwać utalentowane osoby na innych blogach i uzupełniać naszą ekipę
Zgłoszenia proszę zostawiać w tym temacie.
ps. Preferowane są osoby, które piszą obecnie lub pisały dla nas już raporty.
_________________ Dość postrzegania wrs jako rozrywki dla smarków. Dziecięcy umysł nie jest w stanie pojąc złożoności fabularnej większości storyline'ów oraz ringowego kunsztu zawodników. (Vaclav, 28.10.2015)
Bardzo chętnie mógłbyś się tego podjąć, bowiem pisze aktualnie raporty ze Smackdown, mój czas by mi na to pozwolił. Nie było by pewnie problem dla mnie znaleźć jakieś osoby z małych stronek czy blogów które by także mogły pisać tutaj. Więc krótko mówiąc jestem zainteresowany, nie wiem czy jest sens pisania dłuższego zgłoszenia.
_________________ Progres Roku 2014 User Roku 2017 Redaktor Roku 2017 Progres Roku 2017 Tekst Roku 2017 WTF Roku 2017
Wiek: 41 Dołączył: 04 Lis 2003 Posty: 5188 Podziękował: 20 Podziękowano mu 11 razy w 4 Postach Skąd: Szczecin
Wysłany: 2014-04-30, 07:33
Odezwę się do Ciebie po dłuuugim weekendzie. Aktualnie do działu zapuka nasz forumowy korektor i postara się poprawić jakość waszych raportów
_________________ Dość postrzegania wrs jako rozrywki dla smarków. Dziecięcy umysł nie jest w stanie pojąc złożoności fabularnej większości storyline'ów oraz ringowego kunsztu zawodników. (Vaclav, 28.10.2015)
Wysłany: 2014-10-19, 23:25
Ogłoszenie nadal aktualne!