Wrestler: SCSA|Danielson|Steen
Wiek: 30 Dołączył: 27 Cze 2009 Posty: 1183 Podziękował: 14 Podziękowano mu 30 razy w 5 Postach Skąd: Białystok/PL
Wysłany: 2013-06-26, 22:33
N!KO, jak z jakością koszulaków od RoH? Jeżeli byłoby to porównywalne do TNA to i ja bym się na coś skusił... bo zamówiona koszulka Storma rozkłada jakością w porównaniu do tych od Vincenta (nie licząc bezbłędnych ubranek Punka).
Wrestler: Piper | Rock | Punk
Wiek: 34 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 10595 Podziękował: 71 Podziękowano mu 778 razy w 57 Postach Skąd: Radom
Wysłany: 2013-06-27, 06:32
E_9 napisał/a:
N!KO, jak z jakością koszulaków od RoH? Jeżeli byłoby to porównywalne do TNA to i ja bym się na coś skusił... bo zamówiona koszulka Storma rozkłada jakością w porównaniu do tych od Vincenta (nie licząc bezbłędnych ubranek Punka).
Jeśli chodzi o sam materiał koszulki, to na pewno bliżej im do TNA. Jest lekka i cienka - lepiej przylega do ciała. Mam jednak spore obawy co do nadruku. Będę mądrzejszy po pierwszym praniu, ale nie zdziwie się, jak będzie powtórka z Zigglera, Jasia i innych t-shirtów, gdzie napisy się zaczęły zdzierać. Podejrzanie to szorstkie.
Dołączył: 10 Lis 2003 Posty: 896 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2013-06-27, 13:30
Panowie koszulki WWE polecam prac jesli macie taka opcje w pralce w temp 20 stopni. U mnie jest 20 stopni niby na welniane rzeczy, ale odkad zaczalem stosowac do rzeczy WWE czy Under Armour to nadruki trzymaja sie znaczenie lepiej.
_________________ Sprowadzanie dowolnych rzeczy WWE i TNA na zamowienie forumowiczow !!!