Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1335 Podziękował: 52 Podziękowano mu 326 razy w 7 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2011-06-28, 19:35
Tak wpadłem, a nóż coś ciekawego się trafi, ale niestety lipa. Praca jest straszna. Jedyne co tu mogę jeszcze przełknąć to kolory tła, kolor skóry to jakaś porażka i nie współgra z resztą. Tragedia panowie, tragedia.
Cóż mogę powiedzieć. Nie jestem PRO, ale coś tam wiem. Praca nie podoba mi się.
Jak dla mnie to ta praca przekontrastowana, po co te kropki i kolory również słabe. Niestety ale pozytywnej oceny nie mogę tutaj dać. 5/10. Pozdrawiam i liczę na odwiedzenie mojej galerii i skomentowanie nowej pracy
Avatar zbyt blady Staraj sie bardziej uzywac gradientow i filtrow. Sygnatura w stylu KK tylko inna/slabsza kolorystyka Tlo jest puste i efekty na nim sa slabej jakosci ;( Uzywaj brushy w HQ lub tez textur w HQ Pozdrawiam mam nadzieje, ze moj post cos Ci pomoze
Wiek: 24 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 302 Podziękował: 29 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Łomża
Wysłany: 2011-08-22, 17:48
Olivia muszę przyznać wyszła Ci nieźle. Ale jaka sygna nie wyjdzie nieźle przy tak pięknej pani? Co do avka to również mi się podoba. Fajne wtopienie i ładnie się to wszystko komponuje. Za Olivię dam 7+/10, a za avek 9/10. Robisz postępy. Pracuj dalej - zapraszam do mnie ^ ^