Wrestler: HBK l John Cena l Daniel Bryan
Wiek: 26 Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 354 Podziękował: 7 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2010-12-20, 20:47 Next Generation Wrestling
Może widzieliście kilka federacji robionych w SVR? NGW jest właśnie taką federacja. Na razie kombinujemy odcinki na PS2, ale niedługo postaram się zainwestować w Xboxa360 i tam kontynuować.
Wiek: 27 Dołączył: 17 Lis 2010 Posty: 107 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2010-12-20, 21:07
Musisz trochę popracować jeszcze nad fabułą, ale to początek więc i tak jest super, ja lubię oglądać takie coś, mam nadzieje, że będzie to długo trwało.
Wiek: 26 Dołączył: 31 Sty 2010 Posty: 354 Podziękował: 7 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wiek: 25 Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 282 Podziękował: 99 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2010-12-20, 21:18
Widziałem takie federację i nawet jednej jestem fanem i stale ją oglądam . Co do samej federacji to sam mam ochotę się w coś takiego pobawić, jednak egzaminy i szkoła troszkę mi na to nie pozwalają i zacznę dopiero coś około kwietnia więc szykujcie się na konkurencję Początki są zawsze najtrudniejsze więc życzę sporo zapału i wytrwałości. Wymyślajcie ciekawe scenariusze i starajcie się robić dobre walki. Przed grą lub nawet podczas nagrywania naradzajcie się co do spotów i akcji, aby wyglądało to jak najbardziej przekonywająco i realistycznie. Aha i jak komentujecie gale to wyłączajcie komentarz podstawowy tzn. ten co jest w grze. Będzie to lepiej wyglądało. Czekam na kolejny odcinek.
PS. Czym nagrywacie? Easy Cap? Czy jeszcze coś innego?
Uwaga! Ogłoszenie parafialne!
Nabyłem XBOX'a dziś jeszcze załatwie SVR. Mam do tego nie wielkie problemy techniczne z nagrywaniem obrazu, bo jest to o wiele bardziej skomplikowane niż w PS2, ale niedługo postaram się zakupić potrzebne materiały.
Do tego zastanawiam się jak rozegrać Elimination Chamber, jedną z opcji będzie zebranie grupy i zagranie tego online.
Wrestler: Y2J, ADR, Punk, Edge
Wiek: 26 Dołączył: 02 Lut 2010 Posty: 229 Podziękował: 24 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: szykago
Wysłany: 2011-01-12, 22:38
Szczerze to widzę konkurencja się robi na polskiej scenie v-fedów (o ile można to tak nazwać). My się z PS2 przerzucamy na X-a też, ale to jakoś na przełomie stycznia i lutego. : )
Wrestler: Y2J|Cesaro|Braun
Wiek: 24 Dołączył: 21 Lis 2009 Posty: 973 Podziękował: 96 Podziękowano mu 11 razy w 3 Postach Skąd: Kraków
Wysłany: 2011-10-11, 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć wiadomość (Uwaga! może zawierać spoilery)
Cytat:
Czas na pierwsze Smackdown w wydaniu Next Generation Wrestling. Co zobaczymy?
*Startuje rywalizacja o pas interkontynentalny. Ośmiu zdeterminowanych zawodników staje do walki w ćwierćfinałach.
Rob Van Dam vs Jack Swagger
Mick Foley vs Drew McIntyre
Christian vs Sheamus
Kaval vs Shelton Benjamin
*Pasy Tag Team szukają swoich właścicieli. Delegowani do boju zostały drużyny Legacy i Hart Dynasty. Zarząd podstanowił aby zrobić rywalizację do 3 zwycięstw. W pierwszym starciu zobaczymy 2 młodych lotników.
Cody Rhodes/w Ted DiBiase vs Tyson Kidd
*Również w tym odcinku jak potoczą się losy pasa wagi ciężkiej, czyli najbardziej cenionego trofeum na Smackdown!.
*Ale największą zagadką jaka dziś zostanie rozwiana, będzie sam GM brandu!
Usiądźcie głęboko w fotelach i oglądajcie NGW SMACKDOWN!