Wrestler: Kane, Punk, Jeff, Sting
Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 413 Podziękował: 4 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2010-06-24, 11:29 Oceń numer osoby wyżej
Prosta zabawa forumowa polegająca na tym że jeden użytownik podaję linka do jakiejkolwiek piosenki (Najlepiej [youtube]) ale nie musi tak być. A następny user ocenia go w skali od 1 do 10 (Może dodać jakiś komentarz) po czym dodaje swoją piosenkę. Np:
_________________ Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna powiedz sobie, że Arke Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści...
Ostatnio zmieniony przez Wróbel 2010-06-24, 11:50, w całości zmieniany 1 raz
Wrestler: Piper | Rock | Punk
Wiek: 34 Dołączył: 12 Sty 2007 Posty: 10595 Podziękował: 71 Podziękowano mu 778 razy w 57 Postach Skąd: Radom
Wysłany: 2010-06-24, 12:13
Nie moje klimaty... Od 1:50 zaczyna sie ciezkie rzezbienie, ktore nie pozwolilo mi kontynuowac sluchania. 3/10 (bo wiem, ze sa gorsze dlatego wole sobie nizsze oceny zostawic dla nich)
_________________ G: Mm Sebastian pyszna bazylia !
R: Naprawdę !
G: Prawda ?!
R: Podeślę Ci więcej 200TON !
G: Nigdy takiej nie jadłem.
S: Ja też.
R: Ja nigdy nie jadłem bazylii .
Czarne Złoto - ,,Mówią o mnie w mieście''. W ostatnim czasie najlepszy kawałek jaki słyszałem w polskim rapie. Przynajmniej w tej piosence nie ma traperów typu: Peja, bo to najgorsze co może być, chociaż Tede to też chyba raper typu JP, a takich to nie lubię. Fokus, Dab i Gano miażdżą.
Wrestler: Kane, Punk, Jeff, Sting
Wiek: 27 Dołączył: 16 Mar 2009 Posty: 413 Podziękował: 4 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach
Wysłany: 2010-06-24, 13:20
Rav Theory robią dobrą muzę za kawałek 8/10
Aha PS: Ważna sprawa proszę się nie obrażać na kogoś dlatego że źle ocenił piosenkę którą dodaliście lub skomentował. Żeby nie było niepotrzebnych kłótni :
_________________ Straight Edge means:
Nie mam życia. moim jedynym kolegą jest komputer przy którym się onanizuje oraz to że nikt mnie nie zaprasza na imprezy.
PAPIEROSY I ALKOHOL ZMIENIĄ TWOJE BEZNADZIEJNE ŻYCIE, CM PUNK NIE