Wiek: 32 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-07-26, 12:29 Rider vs The Seraphim - The Best of You
Filmik zrobiłem dla poprawy humoru Ridera, który przez kontuzję nie może wziąć udziału w szkole DDW, a jest jedną z tych osób, którym udział w takim przedsięwzięciu się należy.
Zapraszam do oglądania i komentowania, bo osobiście uważam, że to najlepszy tribute jaki wykonałem
Wrestler: Dreamer|Orton|Punk
Wiek: 27 Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 901 Podziękował: 46 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Mielec
Wysłany: 2009-07-26, 15:31
Strasznie smutna muzyka, jak na filmik, który ma poprawić koledze nastrój
Fajny filmik Ci się udało skleić, mam nadzieję, że w dobie DDW, PIWG nie odejdzie w niepamięć! A Riderowi współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Pozdrawiam
Wrestler: The Giant, Sting, Lex Luger
Wiek: 32 Dołączył: 01 Mar 2006 Posty: 207 Podziękował: 5 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Stargard
Wysłany: 2009-08-18, 00:01
Powiem szczerze, ze Twoj kolega zrobil na mnie nie male wrazenie. Podobnie jak ty, kiedy wczesniej ogladalem np twoja walke na DDW.
Niech chłop wraca do zdrowia, bo wlasnie takich osob DDW w tym momencie potrzebuje.