Wiek: 32 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-04-19, 13:25 PIWG Sezon I Epizod 1
Sezon I PIWG ruszył Długa przerwa trochę nadszarpnęła nasze umiejętności, ale wracamy do formy W nowej walce nie udała się w sumie tylko hurracarana ze stania na rękach, czyli nie jest aż tak Chciałem zacząć wydawać już filmiki z dźwiękiem z walki, ale pewna osoba z "publiki" o tym nie wiedziała i zostałem zmuszony do ponownego wstawienia muzyki.
Wiek: 27 Dołączył: 29 Paź 2007 Posty: 1218 Podziękował: 71 Podziękowano mu 128 razy w 11 Postach Skąd: Tarnobrzeg
Wysłany: 2009-04-20, 12:52
Jak dla mnie filmik super, dodatki także. Jedyne co chciałbym kiedyś zobaczyć to: głos a nie muzyka , mecz Last Man Standing i przy tym meczu skok z tej ścianki Do czegoś ją przecież musicie wykorzystać Oby tak dalej pozdro ;p pytanie jeszcze - co ile te epizody będą się pojawiać ?
Wiek: 32 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-04-20, 19:21
Joga94, epizody nie będą pojawiać się regularnie raczej, ale ten 1 minimum na miesiąc będzie, a jak się da to i 2. Następny epizod możliwe, że będzie już w ten weekend! Potem nastąpi jakiś czas przerwy bo mam maturę
ajstylesfan Następnym razem będą napis przy wejściach, bo ten filmik robiłem non stop przez 6 godzin i jak już go o 4 w nocy kończyłem już pamięć nie ta była i zapomniałem o tym xD Pas dalej posiadam, a feud będzie się toczył dalej Ale powiem, że droga do nowego champa będzie długa i nie koniecznie może go wygrać osoba wam dobrze znana, a może i znana, kto wie?
Wysłany: 2009-04-23, 19:23
Ten Splash to był Cradle Splash wyginam się do tyłu i łapię dłońmi za stopy), ale kamera trochę ucięła to Tempo walki to nie wiem, czy takie wolne, w WWE są duuużo wolniejsze http://kibole.wroclaw.pl/relacja4.html
Moonsaultów już nie robię, bo raz prawie to się dla mnie skończyło tak jak dla wrestlera z twojego nicku Ale kto wie, może i Phoenix Splash niedługo dojdzie? To akurat ciężko chyba przebić jakimkolwiek innym "skokiem"
Ostatnio zmieniony przez KAm2150 2016-05-18, 13:06, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2009-04-23, 22:58
No Shury to ja Ci raczej szybko nie odwalę Trochę mi do Yoshitsune brakuje skilla xD tak na zawołanie to tylko Phoenix Senton lub Led Drop zrobię, ale Splash to by było już coś ;D Poczekamy zobaczymy, bo często to co wychodzi na treningu http://zdrowy-tryb.strefa...-rownowagi.html nie koniecznie może wyjść w walce
Ostatnio zmieniony przez KAm2150 2016-05-18, 13:05, w całości zmieniany 1 raz