Wiek: 32 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-03-28, 23:57 PIWG - reaktywacja i nowe nagranie!
Mam dobra wiadomość dla osób, które lubią oglądać filmiki PIWG Dziś po raz pierwszy od połowy sierpnia 2008 odbył się trening na starej dobrej hali ;D jak tylko wrócimy do formy zaczynamy kręcić PIWG Sezon I
Wyjątkowo, dzisiejsze materiały nie są ani walką, ani music video, tylko oddzielnymi filmikami prezentującymi poszczególne ciosy, z których wiele jest pokazywanych po raz pierwszy
Wiek: 32 Dołączył: 13 Lip 2006 Posty: 87 Podziękował: 6 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2009-03-29, 22:11
hmm, tak do pełnej sprawności to nie wiem, kiedy wrócimy, ale jak się uda, to może tak za 2-3 tygodnie nakręcimy pierwszy segment i walkę. Mogę tylko powiedzieć, że sama walka ma być z założenia mocno hardcorowa http://online.freeware.in...operations.html ale nie w sensie użytych przedmiotów, tylko o siłę i ilość movesów mi chodzi
Ostatnio zmieniony przez KAm2150 2016-05-18, 13:13, w całości zmieniany 1 raz
Wrestler: Undertaker
Wiek: 33 Dołączył: 19 Maj 2008 Posty: 25 Podziękował: 0 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Wrocław / GW
Wysłany: 2009-03-30, 18:01
Większość wykonana rewelacyjnie, co tu dużo mówić, wracacie do obiegu ^^ Cudowny dropkick ^^ Ale sam dobrze wiesz, ze od ruchów do walki daleko, mam nadzieję, że wydasz coś naprawdę dobrego No i nie mogę się doczekać kiedy znów wpadnę i skręcimy wreszcie jakąś porządną walkę (nie wykluczam przerwy majowej :>) : D BTW: ten Scizor taki dobry czy to Scorpio nauczył się wreszcie podkładać?
A w PUW niestety zastój, Dark Wolf poważnie kontuzjowany, a jak nie ma jego, nie ma sali ani solidnego treningu. Prawdopodobnie zaczynamy ponownie po Wielkanocy.
_________________ In this bloody dawn
I will wash my soul
To call the spirit of vengeance
To deny my wisdom for anger
To break the scream of a silent fool
To be the Knightrider of Doom
Wrestler: Edge
Wiek: 27 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 1165 Podziękował: 50 Podziękowano mu 2 razy w 1 Postach
Wysłany: 2009-03-30, 20:58
Akcję wykonane w miarę dobrze, gorzej chyba będzie z wykorzystaniem tego moves setu podczas walki. Czekam na pierwszy epizod PIWG i mam nadzieję, że nas nie zawiedziecie. Pozdrowienia dla całej ekipy Kam!
Wysłany: 2009-04-05, 19:58
A to trochę lipa, bo minimum to 15 bo w Twoim wieku to raczej dużo na treningach nie zdziałasz, ze względu na siłę i wytrzymałość no i sam na innym forum http://forum.freeware.info.pl/ jak tworzyłem regulamin zakładania własnych grup wrestlingowych to zaznaczyłem, że minimalnie trzeba te 15 lat mieć. Nie będę łamał zasad, które sam wyznaczyłem Ale zapraszam za rok
Ostatnio zmieniony przez KAm2150 2016-05-18, 13:10, w całości zmieniany 1 raz