Swoje kandydatury mozna zglaszac do 20 kwietnia. Osoba zajmowalaby sie utrzymywaniem porządku na forum. Każda kandydatura zostanie rozpatrzona, aczkolwiek nie jest powiedziane że na pewno ktoś z osób kandydujących zostanie przyjęty na to stanowisko.
Tutaj również można pytać o niejasności, jeżeli jakieś macie.
Wymagania na SuperModa:
1) Dlugi staz na forum
2) Duzo wolnego czasu
3) Zaufanie innych uzytkownikow, jak rowniez "niekaralnosc" na forum
4) Znajomosc tematyki wrestlingu
Wrestler: Rick Rude, Kenta Kobashi
Wiek: 31 Dołączył: 12 Gru 2006 Posty: 3487 Podziękował: 40 Podziękowano mu 2 razy w 1 Postach Skąd: Jacksonville
Wysłany: 2008-04-07, 21:38
Zgłaszam sie.
Ps. fajnie jakby się zgłosili też Rocket, nasjazz i venomus albowiem myślę, że sobie by poradzili jako supermorderatorzy.
Oni też są jednymi z niewielu, którzy nie mają moda a których posty lubię czytać
Wrestler: Stone Cold,Sting
E-fed: Nas Jazzowski
Wiek: 31 Dołączył: 08 Lis 2007 Posty: 2111 Podziękował: 53 Podziękowano mu 663 razy w 222 Postach Skąd: Białystok
Hehe Euz czy to jest skrypt ? Ja na Super Moderatora? Nie,nie...Owszem popieram Twoją kandydaturę,ale ja nie będę się pchał nie mając większego doświadczenia + mały staż nie mam szans
Wiek: 37 Dołączył: 05 Lis 2003 Posty: 1831 Podziękował: 37 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-04-08, 07:01
Ja bym sie z checia zglosil lecz z czasem ostatnio krucho
Choc Raz napisal by nikogo nie polecac zlamie to i polecam Rocketa i Grima (na nocki bo wierm jak to jest na nockach hehehe)
_________________ Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,
Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.
Wrestler: AJ Styles, Red, El Generico
Wiek: 31 Dołączył: 31 Paź 2006 Posty: 1286 Podziękował: 31 Podziękowano mu 19 razy w 3 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2008-04-08, 09:53
No to ja też się zgłasza,wszystkie warunki spełniam:P