Wrestler: Undertaker, Wyatt, BnB
Wiek: 31 Dołączył: 01 Lis 2006 Posty: 728 Podziękował: 8 Podziękowano mu 7 razy w 1 Postach Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2007-06-14, 19:11
Zawsze przyda się ktoś do pomocy pogadam z Bigmacem czy będzie potrzebował pomocy jak tak to nie ma sprawy. Napewno znajdzie się coś dlac ciebie aha w piątek wychodzi pierwszy SD. Podam ci gg do niego i pogadasz z nim.
Wrestler: Stone Cold, Santino, J.Storm
Wiek: 36 Dołączył: 14 Kwi 2005 Posty: 1462 Podziękował: 29 Podziękowano mu 0 razy w 0 Postach Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2007-11-15, 18:40
informowałem już o tym Biggmaca. Otóż rezygnuje z pisania Raw. Najzwyczajniej w świecie nie mam już czasu na regularne pisanie, czego oczywiście żałuje. Wkładałem dużo pracy w to diary więc jeszcze bardziej szkoda, że nie bede już mógł tego pisać.
Ale do rzeczy. Skoro ja odchodze, potrzeba mi następcy. W związku z tym zapraszam wszystkich chętnych do przejęcia WWE Raw Fantasy o kontakt ze mną przez PW lub z Biggmaciem. Pozdro